L-am gasit pe brutarul care vrea sa-i faca o paine speciala lui Klaus Iohannis! Este in Capitala si deja s-a pus pe treaba!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 13:00

Ramane doar ca si presedintele sa-i treaca pragul. Va dezvaluim reteta painii germane care, spera brutarul, il va incanta pe Klaus Iohannis!

Este ora pranzului, cand Michael verifica cat de rumene sunt painile lasate la odihna in cuptorul incins! E convins ca una dintre ele i-ar placea presedintelui Klaus Iohannis. Arta painii nemtesti a deprins-o din familie. In Bavaria, acolo unde locuiesc si parintii presedintelui Klaus Iohannis.

Michael face orice soi de paine nemteasca. Are o regula de aur: fara aditivi, iar coca se lasa cat mai mult la dospit! Asa ca, provocarea noastra de a-i face o paine pe gustul Presedintelui Klaus Iohannis i-a suras! Pe cat de simpla pare, pe atat de gustoasa este painea nemteasca pregatita de Michael

pentru Presedintele Klaus Iohannis. Faina integrala de secara, maia, sare de mare, drojdie, melasa, iar la final se presara fulgi de ovaz.

Asa se face ca Romania s-a transformat in cea de-a doua casa a lui Michael, iar romanii, in clientii sai preferati. Singura problema pe care Romania i-a scos-o in cale brutarului Michael este limba, pe care spera s-o invete cat mai curand.

##VIDEO134129##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

 

Taguri: