„L-am întâlnit pe el după două zile după rugăciunea pe care am avut-o”. Betty Salam, dezvăluiri emoționante despre momentul în care l-a întâlnit pe soțul ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 nov 2023, 07:05

Betty Salam și Cătălin și-au construit o relație foarte frumoasă, care devine din ce în ce mai puternică pe măsură ce timpul trece

Sursa: Captură video

Betty Salam are o relație foarte frumoasă cu Cătălin, soțul ei, și au reușit să construiască o relație extrem de puternică. În ciuda faptului că povestea lor a început când artista avea o vârstă fragedă, cei doi au crescut frumos împreună.

Betty Salam a fost invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a făcut mai multe declarații despre începutul relației cu cel care avea să devină tatăl copilului ei.

Relația dintre Betty Salam și soțul ei a trecut testul timpului

Betty Salam și Cătălin și-au construit o relație foarte frumoasă, care devine din ce în ce mai puternică pe măsură ce timpul trece.

Chiar dacă nu mai au atât de mult timp pentru ei, știu cum să mențină flacăra aprinsă.

„Când l-am cunoscut pe Cătălin, eram îmbrăcată, dacă mă întrebi pe mine, zici că eram băiețel. Probabil și de aia s-a îndrăgostit de mine (n.r. a fost ea însăși).

Mi-a dat primul lui sărut, la film. Eu nu mă mai săturasem cu nimeni și m-am săturat cu el și am simțit ca și cum ne-am mai sărutat de atâtea ori și am simțit niște fluturași în copac.

Primul lucru pe care l-am făcut, m-am uitat la mâinile lui.

Nu prea îmi place să mă alinte, așa. Acum, nu (n.r. nu mai au timp pentru ei), din păcate, nu. Am avut timp până acum, am călătorit și îi mulțumim lui Dumnezeu. Am călătorit și ne-am plimbat, ne-am bucurat unul de celălalt.

Anul ăsta, sinceră să fiu, nu prea am socializat așa, foarte mult cu el și așa va fi cam tot anul.

Nu prea vorbim, pentru că eu sunt cu treabă, el e cu telefoanele, dă foarte multe telefoane, eu sunt acolo, cu cântarea mea, când ajungem acasă, ne ia somnul.

Citește și: ,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur" Florin Salam, mărturisiri sincere despre întâlnirea cu Roxana Dobre

O să ne facem și timp pentru noi, pentru că trebuie să avem timp pentru noi.

Nu e ușor, dar noi știm să ne menținem așa cum trebuie”, a povestit artista.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Betty Salam și Cătălin și-au creat amintiri foarte frumoase

Deoarece se iubesc foarte mult, și momentele pe care le petrec împreună sunt pe măsură, cei doi își oferă unul altuia ceea ce au nevoie.

Dumnezeu i-a ascultat dorința lui Betty Salam și i-a oferit acesteia bărbatul de care avea nevoie și pentru care s-a rugat.

Majoritatea timpului pe care l-am petrecut Cătălin și nu spun asta, ca să se simtă el bine sau să dau eu un exemplu wow, dar chiar așa este, a fost special. Cam tot ce am făcut noi, până în ziua de astăzi, până în momentul de față, este special.

Citește și: Betty, fiica lui Florin Salam, și-a schimbat numele de scenă! Ce nume a ales fiica manelistului

El este un om special și mi l-a scos Dumnezeu în cale atunci când eu am avut nevoie, pentru că eu, la un moment dat, mă simțeam, fiind mică, îmi doream un băiat lângă mine. Dar eu mi-am dorit să am un prieten cu care să vorbesc, să fie lângă mine, să mă susțină, că îmi spună o vorbă frumoasă.

L-am întâlnit pe el după două zile după rugăciunea pe care am avut-o. El mă ajută pe mine cu tot”, a mai spus fiica lui Florin Salam.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?