„L-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”. Care este adevărul din spatele relației Vicăi Blochina cu Victor Pițurcă

Author: Bianca Vidoi

„Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o.”

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Vica Blochina.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Vica Blochina.

Citește și: Câți ani are și unde s-a născut Vica Blochina? „Am crescut cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea”

Care a fost relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă?

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, iar din relația lor a rezultat un băiat pe nume Edan. Acel moment în care cei doi s-au cunoscut, Vica Blochina era încă o adolescentă, de 19 ani, ce dansa la un cunoscut bar din București, iar Victor Pițurcă era căsătorit și avea doi copii. 

Deși 16 ani au fost fericiți, fostul selecționer nu a vrut niciodată să divorțeze de soția sa, lucru ce a rănit-o extrem de mult pe fosta balerină și ce a îndreptat-o în brațele altui bărbat. Vica Blochina a decis să îl înșele din răzbunare pe fostul selecționer de mai multe ori, cu bărbați care îi erau superiori acestuia.

Momentul în care Vica Blochina i-a spus lui Victor Pițurcă că este însărcinată, acesta a decis să se despartă de ea, iar pentru că fostul selecționer nu și-a dorit să-și recunoască fiul, blondina i-a intentat proces de paternitate acestuia, recunoscând în cele din urmă că Edin este băiatul său.

Citește și: Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina? „Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine a fost marea iubire a fostei balerine?

După cei 16 ani de relație dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă, fosta balerină nu a mai avut relații serioase, iar mulți oameni încă cred că marea iubire din viața acesteia a fost fostul selecționer, iar în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, admiratorii acesteia vor afla adevărul.

Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?, aceasta a fost întrebarea cu numărul unsprezece la care Vica Blochina a răspuns.

„Este. A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care își dorea orice bărbat în momentul ăla.

Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de el, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens.

Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă.

Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o.”

Citește și: Vica Blochina dă cărțile pe față și spune ce relație a avut cu Laurențiu Reghecampf. Declarația care o va pune pe jar pe Anamaria Prodan

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.