”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?” Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 29 dec 2020, 11:24

”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?” - una dintre întrebările la care celebra impresară trebuie să răspundă

Anamaria Prodan Reghecampf vine în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D! Personalitate marcantă a showbiz-ului autohton, cu o cariera impresionantă ca impresar de fotbal, realizatoare TV și fotomodel, Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai apreciate vedete din România.

Experiența interviului de la ”40 de întrebari cu Denise Rifai” o face pe celebra impresară  să retraiască o serie de emoții, astfel că Anamaria Prodan Reghecampf, sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, va face dezvăluiri în premieră, telespectatorii având astfel ocazia să descopere lucruri

mai puțin cunoscute despre vedetă.

Anamaria Prodan Reghecampf este soție, mamă, o femeie care a inspirat milioane de alte femei prin atitudine și care a reușit, în același timp, să se impună uluitor într-o lume dominată de bărbați, cea a impresariatului în domeniul fotbalului.

”A ț i fost dependentă de jocurile de noroc?”, ”Când ați simțit cel mai tare lipsa tatălui dumneavoastră?”, ”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?”, ”Cât costă bijuteriile pe care le purtați în această seară?”, ”Mai purtați pistol?”  sunt

doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care trebuie să răspundă Anamaria Prodan Rechecampf, în ediția de astăzi, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 22:30, o ediție de colecție a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, având-o ca invitată pe Anamaria Prodan Reghecampf, la Kanal D.