L-au bagat in sperieti! Un tanar a fost victima unei farsa de cosmar in spiritul sarbatorii de Halloween

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 20:39

Se spune ca de Halloween sau Ziua tuturor sfintilor, spiritele mortilor se trezesc si bantuie lumea celor vii. Asa sa fie oare? Un tanar era cat pe ce sa faca infarct din cauza unei farse de cosmar pusa la cale de prietenii lui chiar de Halloween.

V-ati pregatit costumele? In seara asta se anunta petrecere mare de Halloween. Ca sa ramana in spiritul sarbatorii, cativa tineri au pus la cale o farsa pentru un prieten de-al lor. L-au chemat in vizita, nu inainte de a face cateva modificari in camera de zi astfel incat sa para ca apartamentul ar fi banuit de fantome. L-au lasat cateva minute singur sub pretextul ca trebuie sa mearga undeva.

Insa in timp ce prietenul lor ii astepta, iadul s-a dezlantuit! Obiectele au inceput sa sara de la locul lor, scaunele sa mearga singure prin camera, incat acesta nu mai

stia ce sa faca si cum sa paraseasca mai repede locuinta. Vezi mai jos cum s-a desfasurat intreaga scena!



Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: