L-au facut mai ceva ca pe un sultan! Micutul Raul a avut parte de cel mai imparatesc botez

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:20

La numai un an si trei luni, micutul Raul simte din plin viata de rege!

 Si cum sa nu fie asa, cand provine dintr-un clan instarit de romi si a fost botezat de fratele celebrului manelist Nicolae Guta. Pentru petrecere, nasii micutului rege au aruncat cu valuta...fara numar.

Imbracamintea a fost piesa de rezistenta! Ca un adevarat rege a fost costumat Raul, care a purtat un costum din satin alb, cu broderie. Priviti si ce pantofi cu ciucuri a purtat micutul! Ca sa arate ca un adevarat sultan, Raul a purtat o mantie regala, iar pe cap un turban aurit.
Nici sceptrul nu i-a lipsit. Ce mai, parca era Suleyman!

Nasa nu s-a uitat deloc la portofel, ci a aruncat aproape o mie de euro pentru finul lor. Si cum sa nu fie multumita mama printisorului! 

Mama si nasa au stralucit si ele in rochii scumpe. Mai ca-ti luau ochii pietrele incrustate in matasurile scumpe. Nu doar hainele copilului au stralucit, ci si petrecerea, care ne-a demonstrat ca la romi nu e deloc criza.


Dedicatiile au curs pentru micul print, la fel si banii pentru lautari. In timp ce unii aruncau banii pe Guta, altii se infruptau din halcile de carne de porc!

Mandra nevoie mare ca are un baiat care ar putea deveni regele clanului intr-o buna zi, mama nu-si incape in piele de fericire. Parintii au vrut ca faima botezului sa treaca granitele tarii si sa ajunga in strainatate, acolo unde isi petrec cel mai mult timp multi dintre cei prezenti.
Si cum puteau sa se laude mai bine daca nu cu o caleasca aurita!?

Trasura de zeci de mii de euro ar fi trebuit sa-i transporte pe nasi la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, unde a avut loc botezul. Pentru ca nu aveau aprobare de la politie, s-au multumit cu propriile masini de lux.  Putine erau cu numere de inmatriculare din Romania. Ba, mai mult, una dintre ele avea arborat steagul Germaniei pe capota. Raul
nu este singurul care a purtat o tinuta extravaganta la botez.

In urma cu cateva saptamani vi l-am prezentat pe Armani, micutul imbracat in... Suleyman Magnificul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.