L-au legat, l-au dezbracat si i-au lipit organele genitale cu banda adeziva. Cosmarul prin care a trecut un tanar din cauza unor colegi!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 26 feb 2017, 15:07

Legat, dezbracat, cu organelle genital lipite cu o banda adeziva si tintuit la pamant de catre colegii sai – acestea sunt cateva dintre fotografiile socante pe care cativa soldati britanici I le-au facut unui tanar de 18 ani dupa ce acesta a refuzat sa mearga sa bea impreuna cu ei.

Tanarul agresat nu a vrut sa is idea numele, insa a ramas cu sechele dupa felul in care a fost tratat in baracile din Germania din cadrul Armatei. El era un nou, iar acum s-a intors in Anglia dupa ce a dezertat din cauza agresiunilor si ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea.




Tanarul este disperat sa paraseasca Armata la care ivsase dintodeauna dupa acel incident si abuz.

Dupa fotografiile rusinoase facute de colegii lui, acum tanarul nu isi mai doreste nimic. El a marutrisit ca simtea ca i se pregateste ceva deoarece a refuzat sa mearga la bautura cu ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire