La 14 ani, cantarea 29 de kilograme si mai avea 2 zile de trait. E incredibil cum arata acum, dupa 7 ani de lupta cu boala

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:40

Tanara suferea de anorexie si bulimie.

Gemma Walker a primit un diagnostic dur de la medici: la 14 ani, erau siguri ca va muri in cateva zile, pentru ca suferea de doua boli psihice grave: bulimia si anorexia si cantarea doar 29 de kilograme.

Parintii ei au fost devastati de boala ei si au luat in calcul sa o interneste intr-o clinica de ingrijire pentru bolnavii care sunt pe moarte. In cei 7 ani de recuperare, au internat-o de trei ori: de doua ori pentru asistenta medicala de urgenta si o data pentru tratamente psihiatrice si hranire artificiala.



In timpul recuperarii, a trecut prin episoade cu pofte de nestavilit, in timpul carora devora cantitati incredibile de mancare. La o singura masa, in 20 de minute, ea manca pana la 6000 de calorii, dupa care lesina sau avea halucinatii. Astfel, in 7 luni, ea s-a ingrasat cu 40 de kilograme si parintii sperau ca s-a vindecat, dar, de fapt a trecut de la a nu manca la a consuma prea mult.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta