La 14 ani, se plangea ca o doare gatul, iar doctorii au fost socati de ce au vazut pe radiografie. E incredibil ce facea adolescenta  cu gatul, in timpul liber. VIDEO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:49

Medicii care au consultat-o au spus ca are mobilitatea unei persoane in varsta.

Sarah Atchison, o adolescenta de 14 ani din statul american Colorado obisnuieste sa petreaca multe ore pe zi in compania telefonului mobil, asemeni tuturor adolescentilor din ziua de azi. Fie ca trimit SMS-uri,  pierd timpul pe Facebook ori posteaza imagini pe Instagram, toti stau foarte mult timp cu nasurile in ecranele telefoanelor mobile.

"Tot timpul privesc in jos, la telefonul mobil", a marturisit Sarah. Din cauza pozitiei, are dureri de gat si o senzatie generala de disconfort. 

Cand mama a dus-o la doctori, acestia au fost uimit sa vada, pe radiografie, cat de curbata era coloana ei vertebrala. De obicei, o astfel de deformare are nevoie de zeci de ani pentru a se forma.

Dr. Chad Cotter, medicul fizioterapeut care o trateaza acum pe tanara,  spune ca vede din ce ince mai des dureri de gat, de umeri ori deformari ale bratelor la liceeni. "E alarmant",
a spus el.

Povestea Sarei este doar inceputul unei generatii cu probleme de sanatate, provocate de folosirea gadgeturilor electronice.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”