La 16 ani a venit sa-si caute mama prin spitale! Medicii si asisgentele ii citeau durerea pe chip. Povestea tragica a celor cinci frati ramasi orfani

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:26

5 suflete nevinovate au ramas singure pe lume. Sunt copiii femeii de serviciu care a murit in incendiul de la clubul Colectiv.

O mama iubitoare, care in seara blestemata venisa sa-i tina locul  unei colege. Ce le poti raspunde unor copii care se intreaba de ce destinul le-a luat unicul parinte, printr-o eroare de timp si de loc?!

Sunt cinci copii, dintre care 4  sub 16 ani. Fata cea mai mare are 23 de ani. Unicul parinte care-i saruta de noapte buna era mama. Tatal copiilor s-a prapadit in urma cu mai multi ani.

Cei doi nici nu apucasera sa se casatoreasca.
Mama avea 38 de ani si lucra ca femeie de serviciu la Clubul Colectiv. Muncea la negru, fara niciun contract de munca, dupa cum spune cumnata ei.

Singurul ei scop era sa aiba ce sa le puna copiilor pe masa. Din putinul pe care il avea, biata femeie ii dadea si tatalui ei.
Destinul a facut ca ea sa ajunga in noaptea fatidica la clubul pierzaniei.

Nu era tura ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

N-avea de unde sa stie ca se duce spre moarte ajutandu-si colega.

Acum, femeia se numara printre mortii din clubul incendiat. Baiatul de 16 ani a fost cel care a venit sa-si caute mama prin spitale. Imaginea durerii poate ca nu a fost niciodata mai sfasietoare decat cea pe care medicii si asistentele o citeau pe chipul lui.