La 16 ani, era insarcinata a doua oara, alcoolica si dependenta de droguri. E ingrozitor ce s-a intamplat cu copilul pe care il purta in pantece

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:23

Karli Schrider locuieste acasa, cu mama si tatal sau vitreg.

Camera femeii e plina cu papusi si genti iar ea e indragostita de personajul Hello Kitty si de toate lucrurile pe care fetitele le adora, insa ea nu mai e de mult o fetita. Are 43 de ani si sufera de sindromul alcoolic fetal.

Ea are nivelul de dezvoltare mentala al unui copil de clasa intaia si nu va putea sa traiasca niciodata pe cont propriu, fara mama sa.

Kathy Mitchell a avut o adolescenta tumultuoasa si, la 16 ani, era deja insarcinata cu al doilea copil  si era dependenta de alcool. Curand, a devenit dependenta si de heroina.

Fata ei nu a fost diagnosticata corect pana in adolescenta, cand nu a mai facut fata liceului. Nu putea sa citeasca ceasul sau sa mearga pe bicicleta iar doctorii i-au spus mamei ca alcoolismul ei din tinerete i-a distrus iremediabil creierul fetei.


Karli e dependenta de ingrijirea si atentia mamei iar aceasta e ingrijorata de viitorul fiicei sale, pentru ca e constienta nu ii va fi mereu alaturi.

Acest sindrom afecteaza, in Statele Unite, intre 2 si 5% dintre copii si provoaca deficiente emotionale, de comportament si neurologice, probleme de comunicare sau dezvoltarea fizica. Mama lui Karli conduce acum o organizatie care lupta pentru informarea femeilor despre efectele dramatice ale alcoolului asupra dezvoltarii copiilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.