La 16 ani ii crestea burta din zi in zi si incepuse sa aiba dureri ingrozitoare. Fata stia sigur ca nu este insarcinata, insa uite ce au descoperit medicii la un control mai amanuntit

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 05:35

O adolescenta a trait socul vietii ei dupa ce a descoperit ce se intampla cu burta ei.

Fata, in varsta de 16 ani, a fost oripilata sa descopere ca are un chist de marimea unei mingi de baschet ce ii crestea pe ovarul stang.

Bethany Lane a inceput sa vada ca ii creste stomacul ingrijorator si avea dureri intepatoare. In urma testelor efectuate, medicii au descoperit ca are un chist de 35 de cm la ovarul stang care tot crestea.

Medicii au dezvaluit ca era plin cu 10 litri de fluid otravitor care, daca ar fi explodat, i-ar fi pus viata in pericol.

Tanara a fost bagata de urgenta in sala de operatii pentru a i se indeparta chistul si cand s-a trezit, si-a dat seama cat de usoara se simte. Bethany a dezvaluit ca s-a ales doar cu cateva cicatrice mici. "Sunt foarte multumita de performantele medicilor. Nu puteam cere mai mult."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.