La 18 ani arata de zici ca are 5. Are sub 1 metru inaltime, insa asta nu o impiedica sa aiba o viata normala: “Faptul ca sunt mica nu inseamna ca sunt diferita”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:03

Faceti cunostinta cu Hannah Kritzeck, o tanara in varsta de 18 ani din Statele Unite care sufera de nanism!

De fiecare data cand iese in oras cu prietenele ei, oamenii cred despre ea ca are 5 ani, insa cand le spune ca are 18 acestia se mira ca are inaltimea unui copil de gradinita. Hannah masoara doar 95 cm in inaltime soa asta din cauza faptului ca s-a nascut cu nanism.

Cand Hannah a venit pe lume, medicii le-au spus parintilor ca nu va trai mult din cauza bolii de care sufera, insa iata ca tanara a sfidat toate previziunile sumbre ale medicilor si a devenit o adolescenta in toata regula.

Mama ei, inca se mai teme, insa, pentru viata ei. Cu boala ei, nu se stie niciodata ce poate aduce ziua de maine asa ca Hannah se bucura mereu cand este in compania familiei ca si cum ar fi ultima zi petrecuta alaturi de acestia.

Adolescenta este o adevarata sursa de inspiratie pentru cei din jur! Invata bine la liceu, face cursuri de dans, lectii de canto, iese mereu in oras alaturi de prieteni la fel ca orice alt adolescent normal:" Faptul ca sunt mica nu inseamna ca sunt diferita", a declarat Hannah pentru The

Mirror. Adolescentei i-ar placea, insa sa aiba un iubit alaturi de care, de ce nu, sa intemeieze o familie mai tarziu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta