La 20 de ani avea corpul unui copil de 11 ani! Nu o sa crezi cum arata acum, dupa ce a inceput sa isi injecteze testosteron

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:38

Danny May, un tanar in varsta de 25 de ani din Marea Britanie, s-a confruntat inca din copilarie cu lipsa de incredere in propria persoana, din cauza felului in care arata.

Adolescentul avea un corp subdezvoltat fata de ceilalti colegi de scoala si de liceu, iar la varsta de 20 de ani inca avea fizicul unui copil de 11 ani, fara sa isi dea seama de ce. In cele din urma a aflat ca sufera de o boala rara, numita sindromul Kallmann, din cauza careia organismul lui nu producea testosteron.

Doctorii i-au prescris un tratament prin care sa suplineasca lipsa acestui hormon: injectii cu 250mg de testosteron la fiecare doua saptamani.

Din acel moment fizicul lui s-a schimbat complet. Danny a inceput sa mearga si la sala si acum este de nerecunoscut.

In 6 ani, dintr-un copil plapand s-a transformat intr-un adolescent plin de muschi: de la 41 de kilograme a ajuns sa cantareasca 82.5 kilograme.

"Acum rad, dar imi amintesc ca eram devastat inainte sa incep acest tratament. Practic eram un tanar prins in corpul unui copil de 11 ani.
Ma temeam ca nu ma voi schimba niciodata. Colegii si prietenii mei ieseau in oras, faceau multe lucruri, eu ma inchideam in casa deoarece imi era jena de felul in care aratam. Acum nimeni nu ma mai recunoaste", spune el.

Iata cum arata Danny inainte si dupa tratament:



Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”