La 22 de ani, cantarea peste 100 kg. A slabit, insa, jumatate din greutatea corporala. Vezi in ce BUNACIUNE s-a transformat!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:11

Danielle Miller, o tanara in varsta de 22 de ani din Marea Britanie, ajunsese sa cantareasca 114 kilograme. Ea a reusit, insa, sa slabeasca, iar in prezent arata senzational.

Majoritatea persoanelor care au probleme cu greutatea fie tin dieta, fie merg la sala. Danielle Miller, insa, o tanara care ajunsese sa cantareasca 114 kg, s-a inscris la cursuri de motociclism. Instructorii i-au spus ca pentru a nu-si pune viata in percicol, trebuie sa fie intr-o forma fizica si psihica perfecta.

Pasiunea pentru motoare a fost puternica, iar Danielle a reusit sa slabeasca aproape jumatatea din greutatea corporala, prin practicarea motociclismului, completand insa adrenalina cu un regim de viata sanatos.

In prezent tanara cantareste 69 de kilograme si arata fenomenal.

Mai mult decat atat, Danielle Miller a devenit chiar campioana la motor cross, iar viata ei s-a schimbat radical. Tanara sustine ca adrenalina si competitiile o tin mereu in forma." Faptul ca am slabit, m-a transformat intr-o cu totul alta persoana. Ma izolasem, nu obisnuiam sa ies, dar acum nu numai ca am slabit, dar sunt si campioana la motor cross", a declarat Danielle Miller pentru Daily Mail.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta