La 27 de ani boala i-a transformat total corpul! Genunchii si soldurile i-au fost deja inlocuite

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 05:10

O tanara sufera de o boala foarte rara care a determinat-o ca pana la varsta de 27 de ani sa aiba ambii genunchi si solduri inlocuite.

Natalie Wright avea doar cinci ani cand a fost diagnosticata cu o forma foarte rara de artrita. Ea crede ca aceasta boala i se trage de la o simpla infectie virala de care a suferit in primul an de scoala.

Isi aduce aminte ca a fost trimisa acasa 24 de ore mai tarziu deoarece nu mai reusea sa isi miste nicio parte a corpului si nu s-a mai intors la scoala timp de aproape doi ani.

Incercam sa ma misc, insa tot ce reuseam era sa tip de durere. Natalie are deja unul din solduri inlocuit si ambii genunchi si coapse reconstruite cu incheieturi de metal si plastic dupa ce oasele sale naturale au fost distruse de boala.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Artrita

juvenila poate incepe la orice varsta si afecteza foarte multi copii in Marea Britanie. Ea se poate manifesta pana la varsta de 16 ani. Nu exista niciu remediu, insa pentru unii aceasta forma de artrita poate fi mai usoara si simptomele ei pot chiar disparea in cativa ani. Altii trebuie sa se trateze tot restul vietii.