La 5 ani avea doar 5 kilograme! Micuta subnutrita isi revine spectaculos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 11 oct 2020, 05:20

Cu siguranta va amintiti cazul fetitei din Vaslui care la 5 anisori cantarea doar 5 kilograme! Ei bine, medicii au facut o minune!

Copilul isi revine spectaculos! A luat 3 kilograme in greutate si invata sa faca primii pasi! O poveste emotionanta! "In vreo doua-trei saptamani, a luat aproape 3 kilograme. Ceea ce este incredibil!", se mira chiar si medicii.

"Nici macar nu se misca din patut! E o mare minune, sa stiti!", o spun chiar ceui care au grija de ea. Nici medicilor nu le vine sa creada cat de repede isi revine fetita din Vaslui, care, la aproape 5 ani, cantarea, in urma cu trei saptamani, numai 5 kilograme.



Desi a fost infometata de parinti, inca de la nastere, acum, o vedem pe Florentina cu aproape 3 kilograme in plus: "A crescut incredibil. Nici nu scrie in carti o asemenea evolutie ponderala! Aici (n.r. la spital), in vreo doua-trei saptamani, a luat aproape 3 kilograme! Ceea ce este incredibil!".

Flori nu mai vrea sa auda de biberon si ar manca, fara oprire, orice. Are mult de recuperat, spun medicii.
Infometata de parinti, Florentina a ramas in urma cu aproape 4 ani. A fost adusa la spital in coma, in urma cu trei saptamani. Nu manca, nu intelegea ce se intampla in jurul ei, si, mai grav, nu se putea misca.

Asistentele din spital sunt topite dupa fetita. O ingrijesc si ii ofera toata dragostea care pana acum i-a lipsit. Florentina mai are insa de trecut un hop.
Cu ajutorul kinetoterapeutilor, trebuie sa invete mearga singura, iar psihologii vor avea grija ca micuta sa se dezvolte normal.
##VIDEO106793##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii