La 54 de ani arata senzational, dar s-a dus totusi sa isi injecteze o solutie in fata pentru a scapa de riduri. E cutremurator cum arata femeia asta acum, s-a gandit de mai multe ori sa se sinucida

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 17:40

Femeia din imaginile alaturate, pe nume Carol Bryan, a avut parte de un eveniment nefericit din cauza caruia viata ei nu va mai fi niciodata la fel.

Totul a inceput dupa ce ea s-a dus la un medic estetician si i-a cerut sa ii faca o serie de injectii pentru umplerea ridurilor. Specialistul insa a gresit locul in care a facut procedura.

Din aceasta cauza Carol a ramas practic desfigurata: fruntea ei s-a umflat atat de mult incat ea nu isi mai putea tine ochii deschisi. Operatia de corectare a inrautatit si mai mult lucrurile: femeia s-a ales cu chipul mutilat pe viata si si-a pierdut permanent si unul dintre ochi.

Rezultatul a fost atat de dezastruos incat ea s-a izolat timp de 3 ani de zile si s-a gandit de mai multe ori la sinucidere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu ma ascundeam doar de familie, prieteni si de cei cunoscuti, ma ascundeam si de mine.

Efectiv evitam sa ma privesc in oglinda", marturieste Carol.

Acum, la 10 ani de la tragicul incident, ea a decis sa iasa public si sa isi spuna povestea, in incercarea de a trage un semnal de alarma. Iata cateva imagini:

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.