La 64 de ani a primit o veste crunta! Ce a aflat un barbat despre sotia lui dupa 19 ani de casnicie! Secretul pe care il ascundea femeia l-a distrus, acum are probleme psihice din cauza ei

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 06:00

Un belgian in varsta de 64 de ani cauta sa puna punct unei casnicii de 19 ani dupa ce a descoperit cu stupoare ca nevasta lui era de fapt un barbat.

Jan s-a casatorit in 1998 cu Monica, o tanara pe care o cunoscuse intr-o vacanta in Indonezia. Indragostit pana peste cap, barbatul a decis sa o aiba alaturi toata viata si a adus-o cu el in Belgia.

"Nu a fost usor! Autoritatile belgiene au avut indoieli mari asupra actelor si a identitatii ei, multe lucruri nu se legau. Insa in cele din urma am primit permisul de sedere permanenta", povesteste el.

Cei doi au decis sa nu faca copii, deoarece barbatul mai avea 2 dintr-o casnicie anterioara. Relatia a decurs foarte bine, Jan nu a banuit nimic niciodata.

"Nu am simtit nimic ciudat nici cand intretineam relatii intime. Isi cumpara lunar tampoane, ca sa ma faca sa cred ca are menstruatie. Nu am banuit nimic", povesteste barbatul.

In cele din urma insa, la un moment dat, femeia s-a schimbat radical.

Incepuse sa se imbrace din ce in ce mai provocator, iesea in cluburi, la un moment dat Jan a gasit in laptop-ul ei mai multe mail-uri de la barbati necunoscuti.

Cand prietenii i-au spus ca au auzit zvonuri cum ca Monica nu ar fi de fapt femeie, Jan a decis sa o confrunte. Spre uimirea lui, Monica a recunoscut totul.

Barbatul a fost marcat atat de tare de cele intamplate incat acum urmeaza un tratament psihiatric.

Dupa 19 ani de casnicie el face toate demersurile pentru a divorta cat mai rapid.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.