La 73 de ani aceasta bunicuta practica bodybuilding pentru a se mentine in forma! Femeia si-a gasit si un iubit cu 20 de ani ma tanar! Uite cum arata ea acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:32

O bunicuta, acum in varsta de 73 de ani, a dezvaluit cum s-a apucat de bodybuinding la 50 de ani in incercarea de a se mentine tanara si cu un aspect sanatos al corpului.

Janice Lorraine din Australia merge la sala regulat si se spune deja ca ar fi cea mai batrana persoana din lume care practica bodybuildingul.

De meserie psiholog, femeia s-a apucat de acest sport la varsta de 55 de ani cand voia sa dea un nou sens vietii sale. Ea este motivata in aceasta directie de catre iubitul ei in varsta de 49 de ani cu care este impreuna de peste 2 de ani.

Cand esti tanar, esti mereu in priza.

Insa, cand imbatranesti, nu iti dai seama cand te ramolesti. Pensionarea poate fi devastatoare asupra organismului. Si daca nu schimbi ceva, te simti cu adevarat batran. Femeia merge la sala in fiecare zi si trei zile pe saptamana alearga cate opt kilometri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”