La aproape 50 de ani ARATA de nu zici ca e adevarat! Cine este cantareata care a SOCAT cu aparitia ei pe scena! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 02:10

Aparitia pe scena a acestei cantarete nu va fi uitata prea usor mai ales ca a ajuns la venerabila varsta de 80 de ani.

Este vorba de Sinitta, cantareata americana care a iesit Brad Pitt in anii 80 si a declarat ca actorul arata extraordinar gol.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sinitta-1e3d72bebe725aa35a76b333d26bac65.JPGStarul pop a fost iubita lui Brad timp de doi ani si a marturisit ca relatia a fost una frumoasa. Cu toate acestea, ea nu a vrut sa impartaseasca prea multe detalii intime.

“Brad era extraordinar de hot. Frumos si cu un corp uluitor. M-am vazut cu el doi ani.
Era amuzant, distractiv si foarte tanar“, a declarat Sinitta.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sinitta3-9aecd97ca7cae5acf9fe85f99bbea791.JPGCantareata a recunoscut ca a avut probleme cu fanii recalcitranti ai actorului.
“Unul din fanii lui m-a palmuit la iesirea dintr-un magazin. Totul se intampla inaintea filmului “Thelma si Louise”. M-am gandit: oare ce am facut gresit?” a declarat, amuzata, Sinitta.

Artista este cunoscuta pentru relatia ei cu Simon Cowell, pe care l-a intalnit inainte ca acesta sa devina faimos.
Sinitta a fost primul artist care a semnat un contract cu casa de discuri a lui Cowell.

Intr-un concert recent, Sinitta a venit imbracata atat de sumar parca inadins a demnostra ca nu si-a pierdut din elasticitate si femitatea pielii.



 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.