La asta nu v-ati asteptat! Iata ce meserii au avut vedetele inainte de celebritate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Toti am plecat de undeva. Asa se intampla si cu vedetele, care n-au fost staruri dintotdeauna.

Veti ramane uimiti cand veti afla ce faceau odata vedetele de la Hollywood ca sa-si castige painea! La ei, viata chiar bate filmul! "My name is Bond. James Bond". O fraza de care toata lumea a auzit. Numai ca, inainte sa auzim celebra fraza, Pierce Brosnnan isi castiga intr-un mod cat se poate de original banii pentru traiul zilnic.

Inghitea flacari, pentru bani! Sarmul si talentul lui Pierce Brosnan erau altfel puse in valoare cand actorul era la inceput de drum! Asa ca, inainte sa devina barbatul la care mai toate femeile au visat macar o data-n viata, tanarul

Brosnan facea giumbuslucuri pe scena circului!

Cine si-ar fi imaginat pe acea vreme ca tanarul Brosnan va deveni celebru si bogat?! Poate doar el. Pentru ca inca de atunci studia actoria. Chiar daca a dat circul pe industria cinematografica, Pierce Brosnan n-a uitat de unde a plecat si isi incearca din cand in cand abilitatile de a inghiti flacari. Si inca ii mai iese!

De ce sa nu recunoastem? Nici acum flacarile nu-l sperie deloc pe chipesul actor! Exemplu sta rolul de James Bond, interpretat fara egal de Pierce Brosnan.


E clar! Cu totii avem un inceput bun sau mai putin bun, la fel si Jim Carrey. A fost carabinier! A fost prima meserie a cunoscutului actor, cu mult inainte de a ne amuza prin rolurile inedite interpretate de el. Nu-i de mirare ca scenele in care joaca rolul de soldat ii vin manusa.

Nici n-am zice ca fosta sotia a lui Brad Pitt a castigat primii bani pe cand era doar o chelnerita.
Rolul din celebrul serial american "Prietenii" pare tras la indigo cu realitatea. La fel de bine se descurca si in tinerete Jennifer, pe cand era chelnerita. Se-ntelege de ce frumoasa blondina s-a apucat de actorie. Oricum, meseria de actrita i se potriveste de minune.
##VIDEO104091##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.