La castingul pentru “Roata Norocului”, la mare: Ana-Maria Barnoschi, emotionata de o intalnire neasteptata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Sambata, 1 august, caravana emisuniunii “Roata Norocului” a ajuns la mare, pe Plaja Europa FM, intre statiunile Venus si Saturn. Dornici de a-si incerca norocul, zeci de doritori sa participe in show-ul de la Kanal D ii asteptau cu sufletul la gura pe prezentatorii emisiunii ce va debuta pe 23 august.

In ciuda faptului ca vremea le-a jucat feste, soarele facandu-si aparitia in reprize, Bursucu’ si Ana-Maria Barnoschi au incins atmosfera cu dansuri latino, pe plaja, alaturi de spectatori.

Printre fanii care asteptau cu nerabdare sa faca poze cu vedetele lor preferate, Ana-Maria Barnoschi a avut parte de o surpriza de zile mari; parintii ei erau prezenti in multime, mandri ca fiica lor e atat de iubita de public.

Vizibil emotionata, Ana-Maria si-a strans parintii in brate, bucuroasa ca ii are alaturi.

“Am cei mai cool parinti, ii iubesc si sunt foarte fericita ca am asa familie! Nu ma asteptam sa ii intalnesc aici, pe plaja. Au vrut sa-mi faca o surpriza. Pentru mine, familia este totul!”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Cei care vor sa se inscrie la emisiunea concurs ”Roata Norocului”, dar si cei care nu au putut sa fie prezenti la preselectiile din orasele anterioare,  sunt asteptati sambata, 8 august, incepand cu ora 11:00, in Bucuresti, in Sun Plaza Mall, in spatiile

special amenajate de Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

##VIDEO141760##