La câteva luni după ce a născut, Theo Rose are o mare dorință: „Astea-s lucrurile”. Artista se străduiește din răsputeri pentru a-și îndeplini scopurile

Autor: Diana Ghita

Theo Rose

Sursa: Instagram

Theo Rose este o celebră actriță și cântăreață din România. Aceasta este foarte apreciată de către publicul larg, datorită talentului și carismei sale.

Theo Rose a devenit cunoscută prin intermediul muzicii, prin participarea la diverse emisiuni, dar și prin aparițiile sale în mediul online, prin intermediul cărora îi ține la curent pe fani cu tot ce se petrece în viața ei.

Ce își dorește cu ardoare Theo Rose

Fiind o persoană foarte sinceră și transparentă cu cei din jur, Theo Rose a strâns o impresionantă comunitate de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde discută cu ei aspecte legate de o varietate de subiecte.

Recent, artista a publicat o fotografie, pe pagina ei personală de Instagram, în care se arăta foarte fericită. În descrierea pozei, ea a împărtășit cu internauții o mare dorință de a ei. Aceasta le-a spus oamenilor din online că se străduiește din răsputeri pentru a realiza ceea ce își propune.

Citește și: Theo Rose a ajuns la capătul puterilor: „Privată de odihnă și liniște” Artista și-a îngrijorat fanii cu ultima postare

„Să fiu fericită, stăpână pe viața și timpul meu. Astea-s lucrurile pentru care muncesc.  Poate mai dau idei și altcuiva. Vă pup!”,  a scris vedeta în postare.

Admiratorii cântăreței nu au ezitat să nu lase comentarii la respectiva postare. Aceștia i-au transmis numai gânduri bune lui Theo, pe care fanii ei o văd împlinită pe toate planurile.

„La vârsta ta ai reușit în tot ce ți-ai propus, muzică, actorie, emisiuni, o familie și un copil minunat.

Plus că ești una dintre cele mai frumoase femei din România./ Frumoasă, talentată, iubită de noi. Să ai parte de tot ce-ți dorești!”,  i-au scris urmăritorii lui Theo Rose.

De asemenea, un alt internaut i-a spus artistei să nu dea atenție răutăților din jur, căci este o persoană plină de calități:  „Nu pune la suflet! Ești frumoasă, talentată, ai o voce extraordinară, ai toate calitățile”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Citește și: Cum au decis Theo Rose și Anghel Damian să-l crească pe micuțul Sasha „Copilul trebuie să cunoască cum este viața la țară” Artista face dezvăluiri uluitoare din viața de mămică

Ce i s-a întâmplat lui Theo Rose în urmă cu câteva zile

Referitor la răutăți, recent, au ieșit scântei între Theo Rose și Irina Rimes, în urma unui schimb acid de replici. Cele două sunt jurate la o emisiune de talente muzicale, iar când acestea și-au dorit o concurentă în echipele lor, s-au iscat diverse contraziceri între artiste.

Theo Rose a simțit că se identifică foarte bine cu participanta, însă Irina Rimes i-a adresat o replică tăioasă colegei sale. 

„Regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că, în sfârșit, găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că, în sfârșit, lumea mea devine acceptată, normal.”,  i-a spus Theo Rose concurentei.

Ulterior, Irina a intervenit brusc în conversația celor două, spunându-i lui Theo: „ Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”.

Theo Rose i-a spus colegei sale faptul că nu a înțeles mare lucru din ideea pe care a transmis-o și a subliniat faptul că Irina a găsit un lucru pentru care o s-o judece.

„Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”,  a fost răspunsul lui Theo, în cadrul emisiunii televizate.

Mai apoi, aceasta a început să plângă în culise, din cauza etichetei puse de către cealaltă jurată. Însă prezentatorul show-ului a încercat să o calmeze pe Theo Rose, oferindu-i o îmbrățișare.

Citește și: Motivul pentru care Theo Rose nu se vede mireasă „Nu mai e de mult timp scopul meu ăsta” Ce spune vedeta despre relația cu Anghel Damian

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.