La câteva zile după ce a visat că tatăl ei a făcut un atac cerebral, Smaranda era anunțată că Serghei Mizil se simte rău și urmează să moară. Prin ce a putut să treacă fiica afaceristului vara trecută: „Mi s-a făcut rău”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 mar 2023, 09:37

Prin ce a putut să treacă fiica afaceristului vara trecută

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitatele au fost fiicele lui Serghei Mizil, Ana și Smaranda.

În ultimul episod al emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, invitate au fost fiicele lui Serghei Mizil, Ana și Smaranda, care au făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre tatăl lor. De data aceasta, Smaranda a povestit o întâmplare care a avut loc anul trecut și care o face și în ziua de astăzi să se simtă rău.

Smaranda a visat că Serghei Mizil a făcut atac cerebral

În urmă cu un an, respectiv vara trecută, Serghei Mizil era la mare, în Constanța, departe de familie. Una dintre fiicele afaceristului, Smaranda, a povestit cum a visat că tatăl ei a avut un atac cerebral și l-a sunat pentru a-l verifica.

Citește și: Cel mai dureros moment prin care a trecut Serghei Mizil: „L-a marcat”. Fiicele vedetei, dezvăluiri dureroase la „Fiță cu Adiță”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Acum două veri era la mare, și eu m-am uitat la un film, am adormit și am visat că a făcut atac cerebral și m-am trezit, zic: E singur la mare, a făcut atac cerebral! L-am sunat la trei noaptea, el dormea, zic: Ești bine? Am visat că ai făcut atac cerebral. După vreo 10 minute, cred că el a stat să proceseze, mă sună: Ce faci, domne, ești bine? Și îi zic: Da, eu sunt bine, am vrut să văd cum ești tu că am visat că ai făcut atac cerebral”, a povestit, râzând, Smaranda.

La câteva zile după vis, Smaranda a fost anunțată că tatăl ei moare

După ce a vorbit cu Serghei Mizil și s-a asigurat că este bine, în ciuda visului ei urât, Smaranda a fost sunată la câteva zile distanță și a fost anunțată că tatăl ei se simte rău și este pe moarte. S-a dovedit a fi o glumă, în final, dar fiica lui Serghei a tras o sperietură de mama focului. 

Citește și: Ce o deranjează cel mai mult pe Smaranda, fiica lui Serghei Mizil, când vine vorba de tatăl ei: „Sunt sătulă, îmi crește tensiunea!”. Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”

„După vreo câteva zile mă sună un prieten de-al lui, care nu mă sună frecvent, dacă mă sunau alții cu care vorbesc frecvent nu mă impacientam. Și era tot la mare, și veneam de la serviciu, și mă sună ăsta și zice: Vezi că lui taică-tu îi e rău, l-am întins pe două scaune, moare! Adiță, mi s-a

făcut rău, nu știu cum am ajuns acasă, am luat rondurile alea, mi s-a făcut rău, nu știu cum n-am făcut accident. Dar nu îmi reveneam, pentru că pe urmă și-au dat seama ce au făcut, m-au sunat și mi-au spus că e bine, că a fost o glumă, și eram pe centură și nu știam dacă să plec spre Constanța sau spre casă”, a declarat Smaranda, fiica lui Serghei Mizil.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.