La cateva zile dupa nastere, un semn a aparut pe obrazul sau. Acum, toti cei care il vad sunt socati de cum arata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:31

Mama unui baietel de doar doi ani a povestit cum, zilnic, baietelul ei e discriminat din cauza aspectului sau.

Micutul Sonny Davy are un hemangiom capilar de sapte centimetri pe obrazul stang, care e umflat si rosu. Lucy, mama lui, a povestit cum fiul ei atrage atentia nedorita peste tot.

Femeia, in varsta de 25 de ani, e in grozita de faptul ca acest semn ii va ingreuna viata baiatului ei pe viitor. Cand va ajunge la scoala, cu siguranta va fi agresat si discriminat de alti colegi.



"Multi oameni se holbeaza la el cand iesim si fac comentarii rautacioase. O persoana ne-a spus ca se bucura ca bebelusul ei nu are asta pe fata iar altcineva ne-a intrebat daca are cancer", a marturisit femeia.

"Am mers la McDonald's odata si, acolo, o femeie il arata cu degetul copiilor ei. E incredibil ca un adult poate fi atat de crud cu un copil",
a adaugat ea.

In curand, el va face o operatie pentru micsorarea semnului, dar va avea toata viata fata asimetrica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.