La câți ani de închisoare a fost condamnat Marcel Șerbuc, bărbatul care și-a ucis cu sânge rece fiica vitregă în vârstă de 12 ani: „ L-a lovit, iar acesta a ripostat”

Autor: Diana Bostan

Marcel Șerbuc a fost condamnat la închisoare

Sursa: Facebook

Marcel Șerbuc, bărbatul care și-a ucis fiica vitregă în vârstă de 12 ani, a fost condamnat la ani grei de închisoare. Iată ce au decis magistrații în cazul său.

Decizie importantă luată de magistrații de la Tribunalul București. Marcel Șerbuc, individul acuzat de crimă, a fost găsit vinovat și condamnat la închisoare. El este acuzat că a luat viața fiicei sale vitrege în vârstă de 12 ani, după care a ascuns trupul neînsuflețit în lada unei canapele. 

Marcel Șerbuc a fost condamnat la închisoare

În vara anului trecut, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, a fost descoperit trupul unei fetițe în vârstă de 12 ani, ascuns în lada unei canapele.

Ancheta ulterioară a dezvăluit că autorul acestei crime oribile a fost Ilie Marcel Șerbuc, partenerul de viață al mamei copilei. După o perioadă de căutare, bărbatul a fost depistat și reținut pe data de 10 iunie 2023, fiind acuzat de omor calificat și tâlhărie.

Citește și: Marcel Șerbuc a fost trimis în judecată! Adrian Cuculis: „Omor calificat și tâlhărie” Câți ani de închisoare îl așteaptă pe criminalul care a ascuns-o pe fetița de 12 ani în canapea

Marcel Șerbuc a fost judecat de magistrații de la Tribunalul București, care i-au dictat sentința: 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și tâlhărie, potrivit informațiilor furnizate de Spynews.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Astfel, criminalul din Berceni a fost condamnat la 25 de ani pentru omor și la o pedeapsă suplimentară de 3 ani pentru tâlhărie.

Bărbatul a povestit cum a ucis-o pe copila în vârstă de 12 ani

Conform declarațiilor sale, Marcel Șerbuc a relatat autorităților că a avut un conflict cu fata în vârstă de 12 ani, pe care a pretins că a lovit-o în timpul unei altercații.

Acesta susține că fata ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap, moment în care s-ar fi speriat și ar fi reacționat impulsiv, strangulând-o cu un șiret. În urma incidentului, văzând că fetei îi curge sânge din gură, ar fi decis să ascundă trupul neînsuflețit sub pat, după ce a curățat locuința.

În timpul anchetei, Marcel Șerbuc a furnizat detalii despre modul în care s-a desfășurat tragedia, susținând că fata l-a provocat la un conflict și că a fost nevoit să riposteze.

El a explicat că, într-un moment de panică, a luat decizia de a-și ascunde fapta, în speranța că va evita consecințele legale ale acțiunilor sale.

Citește și: Marcel Șerbuc și-a recunoscut fapta! Criminalul din Berceni susține că fata l-a atacat, iar el s-a apărat „ A luat un șiret și a stragulat-o”

"A detaliat că fata (Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze(...), iar el s-a „speriat”, a luat un șiret și a strangulat-o. A curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat”,  a dezvăluit avocatul Adrian Cuculis, potrivit sursei menționate anterior.