La ce apeleaza medicii astfel incat pacientilor sa nu le mai fie frica de dentist! Ce parere aveti? FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 06:50

In ciuda faptului ca tehnicile folosite de medicii stomatologi au evoluat si procedurile se fac acum fara durere frica de detinst impiedica in continuare nenumarate persoane sa mearga la medic.

Un sondaj realizat recent in Marea Britanie scoate la lumina faptul ca oamenilor le este in continuare frica sa dentist.Din aceasta cauza medicii stomatologi din intreaga lume apeleaza la nenumarate artificii pentru a-si atrage cat mai multi clienti.

Astfel, ei isi amenajeaza cabinetele in asa fel incat oamenii sa nu intre in panica atunci cand ii trec pragul, ci mai degraba sa vina cu placere si sa uite ca urmeaza sa se urce pe scaunul stomatologului.

 

Asa incat mai jos va prezent unele dintre cele mai inedite cabinete stomatologice din lume.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.