La ce femei se gândește Anghel Damian, după ce Theo Rose a născut: „Tot ce zic se întoarce împotriva mea”. Artista a povestit totul în mediul online

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 iun 2023, 19:08

Theo Rose a născut în urmă cu două zile, pe data de 14 iunie

Sursa: Instagram

Theo Rose l-a prins pe Anghel Damian cu mâța în sac și i-a cerut acestuia să spună numele femeilor la care se gândește. Discuția dintre ei a avut loc la două zile de când artista a născut, iar totul a fost făcut public pe rețelele de socializare.

Anghel Damian se gândea la unele femei, în timp ce Theo Rose, pe patul de spital, se ocupa de punerea în practică a unei superstiții de care mama ei i-a adus aminte. Aceasta a înregistrat discuția și a postat-o pe rețelele de socializare.

Anghel Damian și Theo Rose, schimb de replici, la scurt timp după naștere

Theo Rose a născut în urmă cu două zile, pe data de 14 iunie, în prima parte a zilei și încă se află în spital.

Artista este mereu cu zâmbetul pe buze și se bucură de tot ceea ce aduce viața de mămică.

Recent, aceasta le-a povestit fanilor ei, care așteaptă vești în permanență despre cum se simte și despre ce face micuțul Sasha Ioan, despre o tradiție de care s-a lovit chiar astăzi.

Artista a primit, din partea mamei sale, un mesaj, prin care i s-a spus să pregătească o tăviță cu sare, cu piper, cu zahăr și cu semințe, toate fiind așezate, cu ajutorul lui Anghel Damian, așa cum ar fi trebuit.

Citește și: „Au sesizat niște riscuri”. Motivul pentru care Theo Rose a fost nevoită să nască prin cezariană. Artista a încercat să evite operația cât de mult a putut

Ursitoarele urmau să ajungă, după ce grămăjoarele de condimente erau făcute, dar Anghel Damian nu a știut de existența acestei superstiții și nici de faptul că ursitoarele sunt, de fapt niște spirite.

Actorul a crezut că anumite femei vor veni la spital, deghizate în ursitoare, dar a refuzat să spună la cine se gândea, pentru a nu da naștere anumitor discuții.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anghel Damian, pus în încurcătură de superstiția cunoscută de Theo Rose

Theo Rose le-a povestit fanilor cum a decurs discuția, amuzându-se pe seama reacțiilor acestuia.

„Leșinați dacă vă zic. Îmi dă mama mesaj pe grupul familiei și zice așa: «Să pui pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr, că vin ursitoarele». Eu bineînțeles că am înțeles repede, am trăit la țară, în misticism cu totul și m-am conformat.

Am sunat și am zis să ne aducă un pliculeț de zahăr. A venit, zâmbea doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba.

Mama a zis că vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat să pun toate astea pe tavă și, acum, s-a întins în pat și a zis: «Și, cine sunt ursitoarele?»”, a povestit aceasta.

Theo Rose i-a cerut partenerul ei să spună numele femeilor la care se gândea, cu voce tare, dar acesta s-a rezumat la tăcere.

Theo Rose: „Cine ai fi vrut? Zi-mi și mie sincer! Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, cine, măi? Anna Lesko.

Câte or veni? Am patru grămezi, mai zi una!”,

Citește și: Prima fotografie cu Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose! Cântăreața și iubitul ei sunt copleșiți de fericire: „Ne adaptăm”

Anghel Damian: „Tot ce zic se întoarce împotriva mea”,

Theo Rose: „Hai, măi, zi cine. Mădălina Ghenea? Hai, măi, că nu zic nimic. Când m-a întrebat eu, i-am răspuns că sunt niște spirite”.