La ce filme și seriale noi trebuie să te uiți pe HBO în luna iunie?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 iul 2022, 08:20
Filme și seriale pe care le poți vedea pe HBO în iunie 2021
Sursa: unsplash

Cei care iubesc filmelele și serialele vor avea parte de o mulțime de surprize începând cu luna iunie. Iată ce vor putea urmări la început de vară pe HBO.

Urmează o lună a premierelor pentru pasionații de cinematografie. Mai multe filme și seriale vor fi disponibile la început de lună pe HBO, iar pentru a nu rata noutățile, noi ți-am pregătit o listă cu cele mai importante producții cinematografice de care te vei putea bucura la începutul verii.

Care sunt noutățile lunii iunie pe HBO?

Cu toate că venirea verii înseamnă mai mult timp petrecut în natură și în aer liber, pasionații de film așteaptă cu nerăbdare lansarea unor noi seriale și filme.

Astfel, la începutul lunii iunie, pe HBO și HBO go vor fi disponibile o serie de producții cinematografice de top care merită vizionate.

Filme pe care le poți vedea pe HBO în luna iunie

1. Pilat

Pilat este un film care va fi disponibil pe HBO începând cu data de 6 iunie. Este vorba despre o dramă care prezintă povestea Annei, o femeie în vârstă, văduvă.

Pentru a-i veni în ajutor, fiica ei hotărăște să se mute împreună, însă lucrurile nu vor evolua deloc în direcția potrivită, iar între cele două vor apărea tensiuni, relația lor fiind afectată într-un mod negativ.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

2. David

Un alt film care va avea premiera pe data de 1 iunie pe HBO este David. Producția cinematografică este, de fapt, o dramă și aduce în atenția publicului un subiect intens discutat: depresia. Un bărbat care se confruntă cu o depresie severă descoperă în momentul în care își sună terapeutul că mai există o persoană care are nevoie urgent de ajutor.

3. Parfumurile

Cei care iubesc comediile vor putea urmări filmul Parfumurile, difuzat la HBO începând cu data de 5 iunie. Anne Walberg este specialistă în parfumuri, iar meseria pe care o are o determină să fie ușor egoistă. Noul ei șofer nu va ezita să o pună la punct, iar reacția ei va fi una total neașteptată.

Pe lista filmelor care vor avea premiera pe HBO se numără și Interior, o dramă din 2019 care va fi difuzată începând cu data de 3 iunie, dar și Deadwood, care va avea premiera pe 1 iunie, potrivit hbogo.ro .

Citeste si: Carismaticul Aslan din serialul "Hercai", un fotomodel de succes in Turcia, dincolo de platourile de filmare! Cine este cea mai importanta femeie din viata chipesului Dogan Bayraktar?

Ce seriale vor fi difuzate pe HBO în iunie?

Dacă iubitorii de filme vor avea de unde alege în luna iunie, veștile sunt dintre cele mai bune și pentru cei care adoră serialele.

Iată noutățile lunii iunie:

1. Conversații la frizerie

Sezonul cu numărul 4 al documentarului și talk-show-ului Conversații la frizerie urmează să fie difuzat pe HBO începând cu data de 8 iunie. Este vorba despre un serial în care sunt prezentate conversații exclusive cu vedete din lumea sportului și a divertismentului, interviurile având loc în frizeriile din America.  

2. Printre degete 

Printre degete este un alt serial care va avea premiera pe 10 iunie la HBO. Este vorba despre sezonul cu numărul 3. 

Citeste si: Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cine i-a cucerit inima carismaticului Ahmet Kayakesen!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.