La ce gest a recurs principalul suspect în cazul triplei crime din Capitală după teribila faptă: „Nu avea cum să le lase în viață”. Motivul pentru care bărbatul a refuzat să-i deschidă ușa fratelui geamăn

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 aug 2024, 22:39

Principalul suspect în cazul triplei crime ar fi acoperit fețele victimelor.

Sursa: Captură Observator

Detalii terifiante ies la iveală în cazul triplei crime din Capitală. Principalul suspect ar fi recurs la un gest șocant după ce și-a ucis mama, sora și un frate.

Update: Miercuri, judecătorii de la Tribunalul București au decis să emită un mandat de arestare preventivă pentru bărbatul în vârstă de 46 de ani, suspectat de a fi comis o crimă îngrozitoare pe Calea Moșilor din București, unde și-a atacat și omorât cu zeci de lovituri de cuțit mama, fratele și sora sa, conform informațiilor furnizate de g4media.

După ce și-a ucis fratele, bărbatul și-a atacat mama și sora, care încercau să scape din apartament.

Potrivit observatornews, imediat după oribilele fapte, suspectul ar fi mers la un magazin pentru a cumpăra clor, pe care l-a folosit pentru a curăța podelele și pereții locuinței, încercând astfel să șteargă urmele crimei. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi acoperit fețele victimelor.

Citește și: Mărturisiri cutremurătoare în cazul triplei crime din Capitală: „Nu am dormit toată noaptea”. Ce au dezvăluit anchetatorii în legătură cu arma crimei

Principalul suspect a acoperit chipurile celor trei victime

Atunci când autoritățile au ajuns la fața locului, suspectul le-a deschis ușa cu o calmă indiferență, conducându-i pe anchetatori direct la locul unde erau ascunse victimele. Trupurile neînsuflețite ale mamei și fratelui erau găsite în saci de plastic pe hol, în timp ce sora era în baie.

Detaliul conform căruia bărbatul ar fi acoperit fețele victimelor a fost interpretat de experții în criminologie ca o manifestare a neputinței de a mai privi victimele.

Citește și: Incredibil ce a făcut criminalul de pe Calea Moșilor înainte de a fi prins de autorități: „A indicat locul în care era mama şi a spus că mai sunt încă două cadavre”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

"Acoperirea feței victimelor, în special a celor care chiar au reprezentat ceva aparte pentru autor, nu reprezintă altceva decât neputința lui de a mai privi acea victimă. Dacă a apucat să omoare una dintre victime, celelalte erau în casă. Nu avea cum să le lase în viață", a explicat Dan Antonescu, criminalist, pentru sursa menționată anterior.

Cu toate acestea, principalul suspect a refuzat să-i deschidă ușa fratelui său geamăn, iar potrivit criminaliștilor, relația extrem de strânsă dintre gemeni a fost un factor important în desfășurarea tragediei, suspectul temându-se că

dacă îl va lăsa pe fratele geamăn să intre, ar putea fi nevoit să-l omoare și pe acesta.

"Pentru că există o relaţie extraordinar de puternică între gemeni, s-a gândit că, dacă deschide uşa şi fratelui geamăn, va fi nevoit să îl omoare şi pe acesta",  a mai spus Dan Antonescu, pentru observatornews.

Principalul suspect mergea des la biserică

În mod paradoxal, suspectul era cunoscut pentru faptul că mergea des la biserica din apropierea locuinței. Recent, însă, familia nu mai fusese văzută la biserică, iar preoții spun că, deși familia era necăjită, își primea ocazional ajutoare de la comunitate.

Citește și: Triplă crimă în București! O mamă și doi copii au fost uciși cu bestialitate într-un bloc din Sectorul 2! Principalul suspect este un membru al familiei

"A încercat să se integreze oarecum să ne ajute aici la curăţenia din curte, dar nu a rămas, nu a putut să se integreze cu adevărat",  a spus un preot, pentru sursa menționată anterior.