La ce (nu) se folosește un dulap metalic? Exemple date de specialiști

Author: Oana Iosif

Un dulap metalic este un obiect de mobilier care, datorită structurii sale rezistente, poate fi folosit în scopuri diverse. Indiferent dacă ai nevoie să depozitezi unelte și scule, obiecte de curățenie, medicamente sau substanțe periculoase, important este să alegi exact produsul potrivit pentru nevoile tale.

Iată unele dintre cele mai apreciate modele de dulap metalic disponibile chiar acum în magazinul online Viamond.ro!

Dulap metalic pentru scule

Acest produs este prevăzut cu două sertare care pot fi extrase integral, fiecare dintre ele având o capacitate portantă de 75 de kilograme. Șinele acestor sertare pot fi scoase printr-o glisare ușoară pe rulmenți. În plus, există și rafturi din inox cu înălțime reglabilă, fiecare dintre acestea având capacitatea portantă de 110 kilograme.

Pe lângă capacitatea de a suporta greutăți mari, produsul se remarcă și prin dimensiunile interioare generoase. Înălțimea este de 1 950 de milimetri, lățimea de 1 044 de milimetri, iar adâncimea de 625 de milimetri.

Structura este realizată din tablă de oțel de calitatea întâi, cu o grosime de 0,7 milimetri. Încuietoarea este prevăzută cu închidere în trei puncte, iar produsul a fost vopsit electrostatic, prin pulverizare. Obiectul de mobilier este disponibil în schimbul sumei de 3 277,30 de lei fără TVA sau 3 899,99 de lei cu TVA.

Dulap metalic pentru substanțe toxice

În anumite împrejurări, ai nevoie să depozitezi substanțe periculoase, cărora trebuie să le asiguri condiții cât mai sigure, astfel încât să te asiguri că nu vor produce niciun fel de probleme pentru starea de sănătate a celor care le utilizează.

Produsul ideal în acest scop este un dulap prevăzut cu 4 rafturi cu protecție și pereți laterali din tablă rezistentă la acid. Ușile sunt prevăzute cu perforații pentru aerisire, iar structura de bază este realizată din tablă de oțel de calitatea întâi. Astfel, este evitat orice pericol chiar și în situația în care se produce un accident nedorit și vreun recipient se sparge.

Înălțimea este de 1 950 de milimetri, lățimea de 930 de milimetri și lungimea de 500 de milimetri. Este dotat cu încuietoare de siguranță cu închidere în trei puncte, cu două chei. Este disponibil în culorile gri deschis și galben, iar la cumpărare beneficiezi de o reducere consistentă, de la 4 023,60 de lei la 3 649,99 de lei, preț cu TVA inclus. Fără TVA, prețul este de 3 067,22 de lei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.