La ce oră începe Black Friday pe eMAG, Cel.ro sau Flanco? Orarul fiecărui magazin online

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 11 nov 2020, 18:13
Black Friday Romania, reduceri în magazinele eMAG, Cel.ro sau Altex
Sursa: unsplash

Black Friday se apropie cu pași repezi, astfel că marile magazine deja au pregătit oferte tentante pentru o mulțime de produse. Iată când începe Black Friday pe eMAG, Cel.ro sau Flanco.

Black Friday este evenimentul pe care iubitorii de cumpărături îl așteaptă cu nerăbdare întregul an. Este vorba despre o zi întreagă de reduceri substanțiale la o mulțime de produse, din toate categoriile.

Când încep reducerile pe eMAG, Cel.ro sau Flanco? Iată programul de Black Friday

Numărul magazinelor participante la Black Friday a crescut semnificativ în România, în ultimii ani, astfel că pasionații de shopping pot găsi la reducere diverse produse, lucru care face acest eveniment și mai atractiv.

În plus, anumite magazine s-au gândit să prelungească perioada de reduceri, tocmai pentru a le oferi cumpărătorilor șansa de a-și achiziționa, la un preț promoțional, produsele favorite. 

Reducerile de pe eMAG sunt așteptate în fiecare an cu nerăbdare, mai ales că nu este anunțată ora exactă la care vor fi afișate prețurile promoționale. În acest an, Black Friday începe la eMAG pe data de 13 noiembrie, însă ora este în continuare ținută secretă, asta pentru a nu suprasolicita site-ul magazinului în momentul în care sunt afișate reducerile.

De obicei, Black Friday începe pe eMAG în cursul dimineții.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Catalogul eMAG pentru Black Friday 2020. Când apare, de fapt, acesta? Iată ce oferte poți găsi și la Flanco

Cel.ro este site-ul de pe care pot fi achiziționate laptopuri, tablete, componente software, telefoane mobile, diverse gadgeturi, dar și produse pentru îngrijire personală, frumusețe, decorațiuni sau obiecte pentru casă și grădină. Pe site-ul magazinului deja sunt disponibile mai multe oferte, însă Black Friday va începe, în mod oficial, pe 13 noiembrie, fără ca ora să fie făcută publică de reprezentanții magazinului.

Printre magazinele care au decis să prelungească perioada de reduceri se numără și Flanco. Astfel, Black Friday este organizat atât în online, cât și în magazinele fizice, incepand cu 23 octombrie

2020 și până pe 30 noiembrie 2020.  Black Friday atrage o multime de vanatori de reduceri, timp în care majoritatea produselor pot fi cumpărate la un preț mult mai mic comparativ cu alte perioade ale anului.

Citeste si: Cum sa verifici in cateva secunde daca reducerile de Black Friday sunt reale sau nu! Uite ce trebuie sa faci ca sa nu iti iei teapa

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.