La ce oră începe Black Friday pe fashiondays.ro, cel.ro, evomag.ro sau pcgarage.ro

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2021, 21:20
black friday romania 2020 Foto(4)
Black Friday Romania, reduceri pe fashiondays.ro, cel.ro, evomag.ro sau pcgarage.ro

Black Friday va incepe in curand, astfel că marile magazine au pregătit deja oferte extrem de atractive pentru o gama mare de produse. Iată când începe Black Friday pe fashiondays.ro, cel.ro, evomag.ro sau pcgarage.ro

Black Friday este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi pentru cei pasionati de "vanatoarea" de oferte tentante. Astfel, marile magazine si platforme online de cumparaturi ii asteapta pe clienti cu o multime de reduceri subtantiale la o gama variata de categorii.

De la an la an, numărul magazinelor care participa marele eveniment Black Friday a crescut semnificativ în România, astfel că pasionații de cumparaturi pot găsi la reducere produse din ce in ce mai variate.


Mai mult decat atat multe dintre magazine s-au gândit să prelungească perioada de reduceri, tocmai pentru a le oferi cat mai multor clienti șansa de a-și achiziționa, la un preț avantajos, produsele mult dorite.

 

La ce oră începe Black Friday pe fashiondays.ro?

Black Friday la Fashion Days a inceput deja din dimineata zilei de 11 noiembrie in acest an, si este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si promotii Black Friday, pregatite special pentru aceasta zi.

Oferta Black Friday Romania la Fashion Days cuprinde optiuni nelimitate de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, de la branduri internationale de top precum Fossil, Furla, Max&Co, Guess, adidas, Puma, Pepe Jeans, DESIGUAL, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, NEXT, Mango, United Colors of Benetton, Napapijri, Ted Baker si multe altele.

Magazinul online de fashion a venit in sprijinul clientilor pentru a putea sa profite cat mai multi de reducerile oferite, cu aplicatia "Fashion Days- shopping si inspiratie", la care au acces din mers, 24/7.

Citeste si: De ce țin magazinele mereu secretă ora de start la Black Friday

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: La ce oră începe Black Friday pe eMAG, Cel.ro sau Flanco? Orarul fiecărui magazin online

La ce oră începe Black Friday pe cel.ro

Cel.ro este al doilea cel mai mare magazin online IT&C din Romania, iar în oferta lor veți găsi telefoane, laptopuri, televizoare, electrocasnice, produse de îngrijire personală și fashion, produse pentru copii, produse auto și de bricolaj.


Startul celor mai mari reduceri se vor da în 13 noiembrie, fără ca ora să fie făcută publică de reprezentanții magazinului.

 

La ce oră începe Black Friday pe evomag.ro

Anul acesta, evoMag a dat mai devreme startul reducerilor de Black Friday cu o campanie de vânzare la preț redus în cazul a mii de produse.

In perioada 30 octombrie – 5 noiembrie 2020, magazinul online evoMag a venit cu episodul 1 al reducerilor de Black Friday 2020. Iar in perioada 06.11.2020, ora 07:00- 12.11.2020, ora 23:59, evoMag vine cu cel de-al doilea episod al reducerilor de Black Friday. Campania se desfășoară pe site-ul web www.evoMAG.ro.
Pe site puteți cumpăra produse de îngrijire personală, electrocasnice, articole de bricolaj, articole sportive, telefoane mobile, imprimante, tablete, componente de PC și de jocuri video, dar și echipamente de rețelistică.

La ce oră începe Black Friday pe pcgarage.ro

Anul acesta, pe site-ul pcgarage.ro ofertele de Black Friday vor începe vineri, 13 noiembrie, de la ora 00:00. Campania se va desfășura pe site-ul web pcgarage.ro.

PC Garage vine anul acesta cu oferte multiple: 1.200 PC-uri de Gaming, gata asamblate si testate, peste 2.000 de laptopuri de Gaming, Multimedia si Business 11.000 periferice de gaming, 2.600 Scaune și birouri de gaming, 6.000 de procesoare AMD și Intel, 4.500 plăci video NVIDIA și Radeon, 10.000 SSD-uri de mare viteză, 8.600 carcase cu iluminare RGB, 6.500 plăci de baza, fiabile și performante, 5.000 de coolere, pentru buna funcționare a PC-ului, 7.000 de surse, pentru alimentarea PC-ului, mii de accesorii hardware, 2.000 de smartphone-uri, ca să ții legătura cu cei dragi, peste 1.000 de televizoare, pentru tine si familia ta, 1.200 de routere, NAS-uri, Switch-uri si UPS-uri și 1.000 aplicații Office și sisteme de operare.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.