La ce ora incepe emisiunea Bravo, ai stil! 2021 sezonul 7. In ce zile ale saptamanii se difuzeaza emisiunea

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 sep 2021, 10:34
Cand incepe Bravo, ai stil! sezonul 7. Zilele si ora de difuzare

A mai ramas o zi pana la inceperea noului sezon Bravo, ai stil! 2021. Cel mai asteptat reality-show fashion este pe ultima suta de metri cu pregatirile.

Bravo, ai stil! sezonul 7 are premiera astazi, 8 septembrie, la ora 22:30, la Kanal D. Fanii impatimiti ai fashion show-ului isi vor putea urmari si sutine concurentele preferate din cel mai iubit reality de moda. Sezonul 7 "Bravo, ai stil!" supranumit si Metamorforza reuneste 9 celebritati cu un apetit pentru zona stilistica, insa toate diferite care abordeaza stiluri vestimentare admirate de publicul pe care deja il au.

Emisiunea, o revelație pe piața media din România încă de la lansare, reprezintă un adevărat spectacol al formării  în materie de stil și atitudine pentru generații de concurente.

Citeste si: Bravo, ai stil! sezonul 7. Ilinca Vandici, ANUNTUL mult asteptat despre Bravo, ai stil! 2021

Bravo, ai stil! 2021. Cand incepe Bravo, ai stil! Celebrities". Zilele si orele de difuzare  

Fashion show-ul Bravo, ai stil! sezonul 7 va putea fi urmarit patru zile pe saptamana, de la ora 22:30. Iar Galele vor avea loc in serile de sambata de la ora 22:00. Grandoarea Galelor vor sta sub semnul tematicilor extravagante propuse de jurați. 

“Au început filmările și vă pot spune că e o efervescență incredibilă pe platourile de filmare. Concurentele sunt ambițioase, surprinzătoare, iar Jurații reprezintă pentru ele acei antrenori, mentori de care au nevoie pentru a străluci cu adevărat de-a lungul acestei călătorii stilistice, pe care nu întâmplător, în acest sezon, o numim "Metamorfoza".

Concurentele vor evolua, îmbogățindu-se stilistic, transformându-se sub ochii noștri. Va invit să fiți alături de ele și să vă bucurați de un show total- Bravo, ai stil! sezonul 7, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bravo, ai stil! sezonul 7. Cat este premiul cel mare de la "Bravo, ai stil!" 2021  

Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela lupta pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania si pentru premiul de 100 000 de lei. Cele 9 concurente spun ca sunt pregatite sa isi arate abilitatile stilistice si sa ii impresioneze pe juratii "Bravo, ai stil! sezonul 7, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Tibi Clenci, cel mai nou membru de la masa juriului.

Citeste si: Cum a ajuns Tibi Clenci sa jurizeze "Bravo, ai stil!" sezonul 7? Am spus "Nu pot vorbi, va rog frumos!" Unde "presta" fotograful

Cei de acasă își vor putea susține concurentele preferate prin vot, publicul devenind astfel factor de decizie în evoluția celor nouă pretendente la titlul de Cea mai stilată femeie din România. 

 

Nu pierdeți, din 8 septembrie, de la ora 22:30, noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, cea mai frumoasă bătălie a stilului, o evoluție spectaculoasă în lumina reflectoarelor a celor nouă concurente aflate sub îndrumarea celor trei membri ai Juriului, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, si în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.