La ce oră începe marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. A început numărătoarea inversă până se va afla câștigătoarea sezonului 7

Autor: Bianca Hriscu
la ce ora incepe finala bravo ai stil celebrities Foto(5)

Finala „Bravo, ai stil! Celebrities” va avea loc pe 5 februarie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, este așteptată cu nerăbdare atât de către cele 5 finaliste, cât și de susținătorii lor și fanii emisiunii. Iată la ce oră va fi difuzată finala „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” își va desemna marea câștigătoare în ediția de sâmbătă, 5 februarie 2022, a emisiunii, astfel că a început numărătoarea inversă până când se va afla numele celei mai stilate celebrități din România. La ce oră va fi difuzată marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. La ce oră începe emisiunea și cum o poți urmări?

Marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, urmează să fie difuzată la Kanal D sâmbătă, 5 februarie 2022.

Competiția despre modă, stil și rafinament se apropie cu pași repezi de final, iar emoțiile sunt uriașe pentru cele cinci aspirante la titlul de cea mai stilată celebritate din România și la premiul în valoare de 100,000 de lei.

La sfârșitul marii finale „Bravo, ai stil! Celebrities” de sâmbătă, 5 februarie 2022, Ilinca Vandici va anunța numele câștigătoarei, aceasta fiind desemnată în urma voturilor primite prin SMS la 1206 din partea telespectatorilor.

La fel cum se întâmplă în fiecare sâmbătă, marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities” va începe la ora 20:00. Ultima emisiune din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi transmisă atât la TV, cât și online. Astfel, dacă vrei să o urmărești, dar nu ești în fața televizorului, poți afla marea câștigătoare urmărind ediția de pe telefon, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

„Bravo, ai stil! Celebrities” este cea mai dură competițe stilistică din România. Cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci analizează cu mare atenție ținutele propuse de concurente, taxează greșelile stilistice grave și le îndrumă pașii celor care își doresc să își depășească limitele din punct de vedere stilistic.

Citeste si: EXCLUSIV! Bella Santiago, mărturisiri sincere înainte de Marea Finală. Ce va face cu cei 100 000 de lei dacă va câștiga Bravo, ai stil! Celebrities

Cine sunt finalistele „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7?

Marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D sâmbătă, 5 februarie 2022, de la ora 20:00, se anunță una plină de emoții. Cele cinci concurente rămase în competiție sunt hotărâte ca, pe ultima sută de metri, să le demonstreze celor de acasă și juraților că merită din plin premiul pus în joc.

Finalistele sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cadrul competiției, toate cele 5 finaliste au avut momente în care au strălucit și au fost lăudate de juriu, dar au existat și situații în care au făcut asocieri neinspirate din punct de vedere stilistic, fiind taxate de jurați. Acum, totul depinde doar de public.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, va fi concurenta ca va reuși să primească cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Astfel, cei de acasă vor fi cei care vor decide cine merită marele premiu și care dintre cele cinci finaliste are stil și poate fi numită cea mai stilată celebritate din România. 

Poți afla cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, doar urmărind marea finală de sâmbătă, 5 februarie 2022, transmisă la Kanal D de la ora 20:00. 

Citeste si: Exclusiv! Adina Halas, declarații în premieră despre Maurice Munteanu, juratul cu care a avut cele mai multe momente tensionate

 

Taguri: