La ce ora începe și cât durează finala Casa Iubirii 2024. Cu ce sumă de bani vor pleca acasă cei doi câștigători

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 ian 2024, 10:01

Când are lor marea finală a emisiunii „Casa Iubirii”?

Sursa: Facebook Andreea Mantea

Sezonul numărul 2 al emisiunii „Casa Iubirii” a ajuns la final, iar săptămâna aceasta se vor anunța cei doi câștigători ce vor pleca acasă cu sume impresionante.

„Casa Iubirii” este o emisiune de succes ce se difuzează la postul de televiziune Kanal D, ce a atras atenția telespectatorilor cu ajutorul frumoaselor povești de dragoste ce au ajuns să se lege între concurenți, dar și a întorsăturilor de situație ce au loc adesea. Sezonul doi al emisiunii a ajuns la final, iar săptămâna aceasta vom afla cine sunt cei doi câștigători ce vor pleca acasă cu sume importante de bani.

La ce ora începe și cât durează finala Casa Iubirii 2024

„Casa Iubirii” este o emisiune despre căutarea sufletului pereche, parcurs pe care concurenții sunt motivați să îl facă pentru a descoperi dacă jumătatea lor se află în acest show. În cadrul acestei emisiuni se formează povești de dragoste nemuritoare, prietenii, dar nu pot să lipsească conflictele ce îi fac pe telespectatori să aștepte nerăbdători noile ediții.

Românii ce stau în fața micilor ecrane pentru a își urmări concurenții preferați nu trebuie să rateze marea finală a emisiunii „Casa Iubirii”, finală ce poate fi urmărită la data de 14 ianuarie 2024, în intervalul orar 16:00-19:00, astfel telespectatorii își pot susține preferații timp de trei ore. Finala sezonului doi al emisiunii „Casa Iubirii” își propune desemnarea câștigătorilor, ce pe întregul parcurs al competiției au avut parte de cea mai frumoasă călătorie în care au descoperit persoana pe care o iubesc sau pe ei înșiși. 

Citește și: Casa iubirii: „Țip cum vreau la tine”. Bianca pune tunurile pe Robert pe ultima sută de metri! Ce a scos-o din sărite pe concurentă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Casa iubirii e mai mult decât un show, e emoție pură, iar duminică vom ajunge la apogeul ei, pentru că e ziua în care vom afla cine sunt cei doi concurenți care v-au impresionat, care au fost cei mai iubiți de către public.

Desigur, vor fi doar doi câștigători, o fată și un băiat, dar consider că toți concurenții au câștigat ceva, o experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată, o bucată de viață pe care și-au trăit-o autentic, cu generozitate, sub ochii publicului. Vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă invităm să o faceți în continuare”, a declarat Andreea Mantea.

Care este suma de care se vor bucura câștigătorii

Fiecare sezon al emisiunii „Casa Iubirii” a desemnat câte doi câștigători, o fată și un băiat, iar sezonul cu numărul doi nu o să fie diferit din acest punct de vedere. În marea finală a emisiunii „Casa Iubirii” vor intra opt concurenți, mai exact patru fete și patru băieți, însă doar voturile publicului îi va desemna pe cei doi mari câștigători al sezonul doi al emisiunii. 

Concurenții ce i-au atras cel mai mult pe telespectatori prin autenticitate și naturalețe vor fi desemnați câștigătorii sezonului doi al emisiunii „Casa Iubirii”, iar pe lângă trofeele pe care aceștia le vor câștiga, alături de aprecierea celor ce îi urmăresc încă de la prima ediție a sezonului, câștigătorii se vor întoarce la persoanele dragi împreună cu un premiu de 75.000 de lei fiecare.

Românii ce își doresc să urmărească astfel de povești de dragoste în continuare nu au foarte mult de așteptat, deoarece luni, 15 ianuarie 2024 o să înceapă sezonul trei al emisiunii „Casa Iubirii”, unde noi concurenți vor încerca să își găsească sufletul pereche în cadrul competiției. Noul sezon al emisiunii „Casa Iubirii” poate fi vizionat pe Kanal D de luni până vineri de la 10:00 și 16:30, și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.