La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV! Schimbare majora de difuzare

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 20 ian 2021, 20:33
La ce oră începe Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii show-ului Survivor România 2021. Iată când începe emisiunea și în ce zile va fi difuzată la TV.

Survivor România 2021, cel mai iubit show în care concurenții își pot testa limitele, începe la Kanal D. A fost dezvăluită ora la care va fi difuzată emisiunea, dar și în ce zile ale săptămânii vor putea fi urmăriți la TV concurenții din cele două echipe: Faimoșii și Războinicii.

Începând din această săptămână, reality-ul fenomen “Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! De joi, 21 ianuarie, concurenții celor două echipe, Faimoșii și Războinicii vor evolua sub ochii telespectatorilor, patru zile consecutiv, și își vor

testa limitele psihice și fizice, atât pe traseele sportive dificile, cât și în jungla dominicană.

Survivor România 2021. La ce oră începe emisiunea?

La început de an, telespectatorii Kanal D au parte de o surpriză de proporții. După luni de așteptări, Survivor România 2021 revine pe micile ecrane cu noi concurenți și trasee grele care să îi pună la mare încercare. Echipa Faimoșilor, dar și cea a Războinicilor se află deja în Republica Dominicană, iar concurenții sunt hotărâți să înceapă lupta pentru supraviețuire și să demonstreze că se pot descurca indiferent de situație.

Survivor România este considerat cel mai dur reality show de la Kanal D, având în vedere că toți cei care au acceptat această provocare vor fi nevoiți să iasă din zona lor de confort și să supraviețuiască fără mâncare și fără un adăpost. Pe lângă condițiile grele de trai, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru a câștiga probele de pe traseu, având în vedere că orice punct obținut înseamnă un pas mai aproape de victoria finală.

Survivor România a ajuns, în anul 2021, la sezonul cu numărul 2, iar prima emisiune va fi difuzată la Kanal D pe data de 9 ianuarie, începând cu ora 20:00.

Survivor România 2021. În ce zile vei putea urmări emisiunea la TV?

Noul sezon Survivor România vine cu surprize pentru fanii emisiunii. Astfel, show-ul de televiziune va putea fi urmărit la TV de 5 ori pe săptămână. 

“Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Survivor România 2021. Cine prezintă sezonul cu numărul 2?

În sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România concurenții vor fi supravegheați de Daniel Pavel, el fiind prezentatorul emisiunii în 2021. Daniel Pavel va prezenta publicului întreaga evoluție a concurenților, dezvăluind felul în care aceștia se vor descurca pe trasee.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în industria media, acesta fiind om de radio și televiziune.

A renunțat la o carieră de ofițer în marina comercială pentru a deveni om de media, iar decizia lui s-a dovedit una inspirată.

Noul prezentator al emisiunii, Daniel Pavel, a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri provocarea de a prezenta emisiunea Survivor România 2021, iar înainte de a pleca în Republica Dominicană, prezentatorul s-a antrenat alături de fratele lui.

”Pentru mine, "Survivor Romania" reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a declarat Daniel Pavel. 

Citeste si: Avem primele imagini din ARENA Survivor Romania 2021! Cum au ajuns concurenții la primul traseu?

Survivor România 2021. Ce concurenți fac parte din echipa Faimoșilor?

12 vedete din România au decis să accepte provocarea Survivor România 2021, dorind să își testeze limitele. Astfel, în următoarele luni vor uita de carierele lor și de tot ce îi leagă de România și se vor concentra pentru a ajunge cât mai departe în emisiune. 

Echipa Faimoșilor este compusă din cântăreți și vedete de televiziune, iar dacă unii dintre ei petrec ore în șir în sala de fitness pentru a fi în cea mai bună formă fizică, alții nu au nicio legătură cu sportul. Iată concurenții din echipa Faimoșilor:

  • Costi Ioniță
  • Cătălin Moroșanu
  • Cosmin Stanciu
  • Alexandra Stan
  • Amna
  • Roxana Nemeș
  • Culita Sterp
  • Elena Marin
  • Zannidache Edmond
  • Jador
  • Majda Aboulumosha 
  • Simona Hapciuc

Citeste si: Costi Ioniță este un vegan convins! Faimosul de la “Survivor România” a îmbrățișat un stil de viață aparte, fiind un model, în acest sens și pentru mama sa “Dacă aș prinde un peste, aș face troc, l-aș da la schimb, pe o nucă de cocos”

Survivor România 2021. Ce concurenți fac parte din echipa Războinicilor?

Chiar dacă nu sunt atât de cunoscuți ca cei din echipa Faimoșilor, Războinicii sunt convinși că vor dovedi publicului că își merită locul în această competiție. Sportivi de performanță sau nu, Războinicii vor lupta pentru ca echipa lor să câștige cât mai multe probe și să se impună astfel în fața Faimoșilor. Iată concurenții din echipa Războinicilor:

  • Marilena Cuciurean
  • Giorgiana-Elena Lupu
  • Roxana Georgiana Ghita
  • Maria Hîngu
  • Mellina Dumitru
  • Andreea Mosneagu
  • Alin Salajean
  • Albert Oprea
  • Sorin Puscasu
  • Lucian Barbu
  • Mariano Starlin Belen Medina
  • Musty Camara

Nu pierdeți “Survivor România”, cel mai antrenant și spectaculos reality televizat, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.