La ce ore și în ce zile va fi difuzată emisiunea „Follow us!”, la Kanal D. Cum o puteți urmări live, online, pe kanald.ro

Autor: Bianca Vidoi

Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Sursa: Facebook Kanal D Romania

Teo Trandafir și Ilinca Vandici se întorc pe micile ecrane după o vacanță binemeritată, iar așteptarea a meritat.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici sunt două personalități emblematice pentru postul de televiziune Kanal D, iar luna septembrie le aduce telespectatorilor o mare surpriză. Cele două vor prezenta emisiunea „Follow us!” pe Kanal D, iar acestea sunt orele de difuzare și zilele în care pot fi urmărite la televizor. 

La ce ore și în ce zile va fi difuzată emisiunea „Follow us!”, la Kanal D

Postul Kanal D vă oferă o mare surpriză la începutul lunii septembrie, aducând pe micile ecrane două vedete ale postului de televiziune în emisiunea „Follow us!”. Teo Trandafir și Ilinca Vandici vor petrece diminețile cu telespectatorii începând cu ziua de luni, 9 septembrie 2024, de la ora 08:00. Pe parcursul emisiunii vor fi discutate diferite subiecte de interes pentru telespectatori care fac parte din știrile de actualitate, lifestyle sau legate de stilul de viață.

Citește și: Ce făcea Teo Trandafir de ziua ei când era împreună cu fostul soț. Multe femei nu ar fi de acord: „Știam că nu se gândește”

Teo Trandafir și Ilinca Vandici vor fi alături de telespectatori în fiecare dimineață, de luni până vineri, timp de două ore, perioadă în care se vor asigura că ating subiecte captivante. Atmosfera emisiunii este una relaxată, în care toate subiectele importante sunt atinse, indiferent dacă este vorba despre subiecte sociale, delicate sau situații fierbinți ce au loc în showbiz.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Cele două vedete feminine din România vor avea alături de ele și invitați care să le ofere o perspectivă aparte asupra fiecărui subiect dezbătut, inclusiv specialiști care să dezvăluie fiecare strat al subiectelor complicate și delicate.

Persoanele ce își doresc să fie alături de Teo Trandafir și Ilinca Vandici pe parcursul emisiunii „Follow us!”, însă nu se află în fața televizorul pot să urmărească online emisiunea, live, pe https://www.kanald.ro/live.html

Teo Trandafir și Ilinca Vandici vă pregătesc subiecte de actualitate

Teo Trandafir și Ilinca Vandici nu evită să discute despre problemele societății sau despre cele mai noi actualități din showbiz, iar începând de luni, 9 septembrie 2024, cele două vor da startul discuțiilor despre subiectele de actualitate din România sau din străinătate.

În edițiile anterioare ale emisiunii „Follow us!”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au atins diferite subiecte de interes pentru români, precum noul regulament CFR, cazul crimei de la Brăila sau diferite probleme de sănătate cu care se luptă oamenii.

Cu toate acestea nu au lipsit nici subiectele fierbinți legate de vedetele de România și din străinătate. Noua iubită a lui Alex Bodi, „nunta de lemn” a Adelinei Pestrițu cu Virgil Steble sau CRBL și noua sa iubită au fost doar câteva subiecte dezbătute de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, iar cele două vă așteaptă

cu noi subiecte fierbinți de luni până vineri de la ora 08:00.