La ce s-a ajuns! Ligi se teme de inchisoare: "Sunt legata si dusa la puscarie pe nedrept!"

Autor: L.S.
Actualizat: 20 iun 2020, 16:51

Discutiile din mediul online au deviat grav! Concurenti de la Puterea dragostei sunt ponegriti si acuzati de lucruri grave, iar in casa dragostei este scandal.

Acuzatiile si mesajele din mediul online au provocat tensiuni mari in casa dragostei. Concurentii Puterea dragostei au intrat in conflicte serioase, iar Andreea Pirui si-a iesit din fire.

Marius a acuzat-o pe Andreea Pirui ca i-a luat apararea Ellei, in dezavantajul lui. Ligi, la randul ei s-a simtit amenintata de fani din mediul online.

"Eu nu o acuz pe Ella! Eu nu ii cer Ellei asa ceva! Sunt legata si dusa la puscarie pe nedrept si trebuia sa fie prietena mea! Asta spun eu.

Nu ma mai scoateti din sarite!", a spus Ligi, extrem de suparata.

Amenintari si instigari au incins spiritele intre concurentii Puterea dragostei. Fetele din casa dragostei se plang de mesajele urate pe care le primesc pe retelele de socializare, de la fanii concurentilor cu care se rivalizeaza.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul video:

Citeste si: Ce se întâmplă cu Ella? Concurenta a izbucnit în lacrimi: "Sunt momente când..."

Citeste si: Ce a patit Ligi de la "Puterea dragostei", dupa prima expunere la plaja, din acest sezon estival! Iata de ce a lipsit din emisiune!

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica inedita! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprinsa bruneta la un salon de infrumusetare!