La ce trebuie să fiți atenți atunci când vă decorați dormitorul?

Author: Oana Iosif

Printre numeroasele elemente decorative, care pot transforma un dormitor banal într-unul spectaculos, se numără cuverturile și lenjeriile de pat. Există o mare varietate de stiluri, țesături și modele, lucru care poate face ca alegerea variante potrivite să fie mai dificilă. Pentru a face o alegere potrivită, cel mai indicat este să se țină cont de tendințele modei.

Cum alegeți lenjeria de pat și cuvertura potrivită?

Pentru a avea un somn bun și odihnitor ar trebui să alegeți o lenjerie de pat de calitate, care să fie și elegantă, să ofere un aspect decorativ frumos patului în acest an. Pentru asta ați putea ține cont de materiale și de tendințele actuale la aceste produse. Fiecare sezon are tendințele sale, de exemplu iarna sunt la modă lenjeriile de pat mai groase, care încălzesc și asigură un somn liniștit și confortabil.

În anul 2021 sunt la modă lenjeriile de pat din materiale naturale, din bumbac 100% și bumbac satinat, dar și cele din finet, in, bambus. Cele mai moderne imprimeuri sunt acelea în culorile pământului, relaxante și liniștitoare. Foarte elegante sunt lenjeriile de pat în nuanțe de bej, crem, maro, nuanțele argilei și teracotei. Sunt în modă și husele de plapumă caramel, kaki, gri, maroniu, vernil. Se folosesc combinații de culori: alb-negru și nuanțe de bej sau maro, alb-gri-maro și caramel și altele.

Nu lipsesc din tendințele modei lenjeriile de pat albe care sunt simple și în stil clasic. Acestea vor fi mereu elegante și se vor potrivit în orice tip de design de interior. Albul poate fi asociat în acest an și cu nuanțe de bej și maro, acestea fiind perfecte pentru lenjeria de pat.

În anul 2021 sunt la modă materialele și texturile moi, lenjeriile de pat de lux, cu imprimeuri sofisticate, dar și acele produse au forme grafice abstracte și culori care aduc un plus de dinamism dormitorului.

Mulți oameni preferă stilul scandinav care este cald și exotic și care se potrivește perfect în anotimpul de iarnă. Când se alege o lenjerie de pat se ține cont de modă, dar și de noțiunea de confort.

Designul dormitorului este un factor esențial și în alegerea tipului de cuverturi pentru pat. Contează materialul, combinația de culori, dimensiunea produsului și nu în ultimul rând costul acestuia. Ideal ar fi să achiziționați un produs de calitate, la un preț accesibil, pe care vi-l puteți permite.

Designerii recomandă cuverturile groase în dormitor dacă la ferestre sunt draperii groase, pentru ca să existe o atmosferă armonioasă în cameră. Pentru un dormitor fără draperii, mai simplu, doar cu perdele, sunt indicate cuverturile mai fine și elegante, care se potrivesc cu paleta coloristică a pereților. Alegerea culorilor se face cu atenție, pentru ca acestea să creeze un sentiment plăcut în cameră. Gama de culori la lenjerii și cuverturi pentru pat de pe CumparaMisim.ro este foarte variată, deci puteți selecta ceea ce este potrivit pentru casa dvs.

În acest an au devenit foarte populare și cuverturile tricotate, care sunt perfecte pentru un dormitor în stil chic, vintage sau scandinav. De asemenea, sunt la modă cuverturile de tip jacquard, brodate, care au un aspect mai elegant. Există și opțiuni de cuverturi cu două fețe, care sunt moderne și care sunt o soluție excelentă bugetară, pentru cei care vor să aibă posibilitatea de schimbare a designului, folosind doar un singur produs.

Foarte apreciate sunt și cuverturile din blană artificială, care sunt recomandate în sezonul de iarnă. Acestea au un aspect de lux, nu necesită îngrijire complexă, sunt durabile în timp.

Unele persoane preferă cuverturile acrilice, pentru că au imprimeuri bogate și nu se decolorează nici după multe spălări repetate. Acestea se aseamănă puțin cu acele cuverturi din lână, dar sunt mai rezistente și mai convenabile ca preț.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.