La ceremonia de absolvire, printe sutele de adolescenti in robe, era si o femeie de 45 de ani. Povestea ei i-a lasat lasat pe toti IN LACRIMI

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:12

O mama a facut un gest emotionant pentru fiul ei, mort intr-un accident de masina cu cu cateva zile inaintea absolvirii liceului.

Kaye Jackson, o americanca de 45 de ani din Calumet City, Illinois a decis sa primeasca diploma de absolvire in locul fiului ei, la cateva zile dupa ce a primit cea mai dureroasa veste pe care o poate primi un parinte.

Fiul ei, Aaron Dunigan, avea 18 ani si era capitanul echipei de fotbal a liceului si tocmai primise o bursa la o universitate, unde urma sa joace fotbal american din toamna.

In noaptea balului de absolvire, baiatul a venit acasa ca sa se schimbe pentru o alta petrecere. Pe drum, soferul masinii in care se afla Aaron a virat brusc si a intrat intr-o masina de pe celalalt sens. Aaron a murit, la fel si soferul masinii de pe contrasens.

Kaye nu a terminat niciodata liceul si era foarte mandra de fiul ei, asa ca a decis sa ii poarte roba si sa primeasca roba in numele lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cat despre soferul care i-a ucis fiul, Kaye spune ca il iarta si vrea sa il imbratiseze si sa ii spuna ca Aaron il iubeste si pe el.