La cine se duce in toiul noptii Anastasia Lazariuc? Iata in ce ipostaze a fost surprinsa vedeta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 02:10

Avem imagini in exclusivitate cu mama Ilenei Lazariuc, care intra, la o ora tarzie in noapte, intr-un cartier rezidential de lux din capitala. Era oare Anastasia asteptata de cineva la acea ora?

Aproape de miezul noptii, Anastasia ajunge cu un taxi la intrarea in complexul rezidential. Vedeta pare extrem de surprinsa atunci cand da nas in nas cu echipa Kanal D.

Odata ce a apucat sa coboare din masina, adopta un aer rece si priveste inainte ca si cum nu o intereseaza de camera de filmat. Aranjata, cocheta si pe tocuri, Anastasia pare ca se pregateste de o intalnire importanta. Intra detasata in cartier si nu priveste nicio secunda inapoi.


Imediat ce ne-am intalnit cu Anastasia la un eveniment monden, nu puteam sa nu o intrebam la cine se ducea in miezul noptii.

Chiar daca fiica ei, Ileana lazariuc este casatorita cu unul dintre cei mai bogati romani si duce o viata de huzur la Monte Carlo, mama ei se pare ca nu are parte de acelasi stil de viata luxos.

Anastasia nu detine niciun apartament sau casa in Romania, asa ca este nevoita sa locuiasca cu chirie, ce-i drept, nu oriunde, ci intr-un cartier rezidential de lux.
Conform datelor furnizate de agentiile imobiliare, aici  chiria lunara nu este mai mica de 600 de euro.

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au plecat de cativa ani din Romania si s-au stabilit la Monaco. Ileana nu a luat-o insa si pe mama ei cu ea, rezumandu-se doar la vizite scurte si dese.

Atunci cand am intrebat-o insa pe Anastasia daca i-ar placea sa locuiasca cu fiica ei, cantareata ne-ar da de inteles ca nu a primit inca aceasta invitatie de la fiica ei, insa nu ar spune "nu".