La cine se gândește Rebecca înainte de a intra în platoul de la „Casa iubirii”! Concurenta a dat cărțile pe față într-o postare: „Mă gândesc doar la...”

Autor: Diana Ghita

Rebecca a făcut dezvăluiri incendiare despre băiatul la care se gândește

Sursa: Instagram Rebecca Toma

Deși, în ediția de vineri, 31 mai, Rebecca s-a arătat foarte apropiată de Bogdan, aceasta a dezvăluit, recent, la cine se gândește, de fapt, înainte de a-și începe ziua.

În emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, Rebecca s-a arătat interesată de doi concurenți, respectiv de Antoni și Bogdan. Deși bruneta a dezvăluit, în episoadele anterioare, că, momentan, îi este greu să aleagă cu cine vrea să intre într-o cunoaștere, aceasta pare să-și fi ales favoritul.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Rebecca la cine se gândește cel mai mult

La doar o oră după ce Antoni a dat de înțeles, printr-un Instastory, că își poate ascunde cu greu sentimentele față de ea, Rebecca a dezvăluit, prin aceeași modalitate, de cine

se simte atrasă mai mult.

„Nu sunt un bun actor Nu iau iubirea ca pe un rol

Ne zâmbim, iubim”, a fost melodia postată de tânăr, pe fundalul unei filmări cu el.

Citește și: „Nu iau iubirea ca pe un rol”. Ce a postat Antoni la scurt timp după ce a remarcat apropierea dintre Rebecca și Bogdan

Concurenta pare să se fi prins rapid de mesajul cu subînțeles pe care Antoni a încercat să îl transmită, așa că a decis să facă, și ea, niște dezvăluiri, prin intermediul unui clip postat la story, pe pagina ei de Instagram.

În montajul video publicat de Rebecca apare o scenă din cea mai recentă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, în care prezentatoarea, Andreea Mantea, a întrebat-o cine este persoana care îi vine prima dată în gând, înainte de a se pregăti să intre le filmări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Când te trezești dimineața și veniți încoace, la cine îți fuge gândul?”, a fost curiozitatea moderatoarei.

Rebecca a dezvăluit la cine se gândește înainte să intre în „Casa iubirii”

Fără a mai sta prea mult pe gânduri, Rebecca a spus că imediat cum se trezește dimineața, se gândește „la Antoni”.

După ce tânăra dă acest răspuns, în videoclip încep să se deruleze cadre cu Antoni, pe fundalul cărora este atașată melodia „Când Noaptea Vine”, cântată de Alex Velea. Versurile atașate filmulețului par să se potrivească foarte bine cu ceea ce simte frumoasa brunetă pentru concurentul proaspăt venit în show-ul matrimonial.

„Când noaptea vine Te vreau lângă mine Ma gândesc doar la tine”, este

fragmentul muzical care rulează pe fundalul clipului postat de Rebecca.

Citește și: Antoni, afectat de apropierea dintre Rebecca și Bogdan? „De la bun început am fost...”. Ce au remarcat ceilalți concurenți din „Casa iubirii”

De asemenea, interesant este faptul că montajul video a fost făcut de către un fanpage dedicat celor doi concurenți, semn că și telespectatorii au remarcat frumoasa chimie dintre ei.