La DNA se lucreaza la foc continuu! PLANGERILE curg cu nemiluita, iar pe miile de dosare nu trebuie sa se astearna praful

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Nu va ganditi ca vorbim despre activitatea vreunei mari companii private! Totul se intampla la Directia Nationala Anticoruptie!

Directia Nationala Anticoruptie este, poate, cea mai activa institutie a statului. Nu e zi in care la usa procurorilor sa nu fie presa-ciorchine si in care sa nu se perinde oameni cunoscuti sau mai putin cunoscuti, nume grele sau simpli functionari, cu totii, luati in vizor de DNA.

Pana si in parcare, este aglomeratie mare. Dubele vin si pleaca, de parca ar aproviziona cu marfa un mare magazin in preajma Craciunului.

Sa nu mai vorbim de teancurile de dosare care zac pe holuri Directie Anti Coruptie, in birouri si in arhive. Angajatii abia daca mai au loc sa se strecoare pe coridoare.

In timp ce in birourile altor institutii publice trei angajati plimba o foaie de la unul la altul, la DNA, angajatii lucreaza la foc continuu. Nu va ganditi ca rasfoirea celor aproape 5 000 de dosare si solutionarea lor e singura sarcina a procurorilor!

Pare greu de crezut ca toate aceste sarcini cad in spatele catorva zeci de angajati publici.

O misiune dificila, recunoscuta chiar de procurorul sef, care solicita mai angajarea mai multor oameni la DNA. Pe langa suplimentarea angajatilor, sefii directie mai au o dorinta:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

O sa incerc anul acesta sa verific toate imobilele confiscate in baza dosarelor DNA pentru ca avem nevoie de un nou sediu si am sa fac demersuri sa il primim ”.

Inca nu se stie unde se vor muta, dar, din fericire, au de unde alege. In ultimul an, Directia a adus la buget sume uriase, dar si cladiri si terenuri confiscate. Cat priveste activitatea, atata vreme cat vor mai oameni certati cu legea, DNA ul nu se va inchide.

##VIDEO127391##

 

 

Taguri: