La doar SAPTE luni, burta ii crescuse enorm si arata de parca era insarcinata in opt luni! Ingrozita, mama a dus-o la doctor iar raspunsul a facut-o sa planga de durere "De la dumneavoastra a mostenit-o..." Uite ce a patit micuta

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 14:15

Parintii fetitei erau la al doilea copil, insa primul a murit la doar 36 de ore de la nastere.

Karen Rodas and Paul Rybkin sufera amandoi de o boala rara, numita PKD (boala polichistica hepatica). Primul lor copil, un baietel pe nume Nathanial, a murit la doar 36 de ore de la nastere din cauza bolii mostenite de la parinti, in 2013.

 

Dupa cativa ani, cei doi au incercat din nou sa aiba un copil, sperand ca acesta va avea sansa de a se naste fara boala periculoasa, insa si de aceasta data rezultatul a fost pozitiv.

 

La 20 de saptamani, parintii au aflat ca si micuta Maddy suferea de PKD, din cauza caruia ficatul ii crescuse enorm si parea ca e insarcinata. Avea nevoie urgenta de un transplant de ficat iar tatal ei, Paul, s-a dovedit a fi un donator perfect.

 

Dupa operatie, fetita s-a recuperat rapid si doctorii spera ca va avea o viata normala chiar daca, la 25 de ani, va avea nevoie de un nou transplat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.