La Guilty Pleasure gasesti cele mai bune praline realizate manual din cea mai fina si de calitate ciocolata belgiana neagra, cu lapte si alba

Author: B.M.
Actualizat: 27 nov 2020, 13:15

Cu mica echipa de tineri pasionati, Guilty Pleasure produce praline din ciocolata folosind ingrediente naturale, de calitate.

In apropierea Craciunului echipa Kanal D s-a delectat cu praline, tablete si figurine artizanale ce au la baza retete unice.

Guilty Pleasure ofera praline realizate manual din cea mai fina si de calitate ciocolata belgiana neagra, cu lapte si alba.

Pralinele de ciocolata au umpluturi diverse – ganache cu aroma de lavanda si portocala, capsuni, busuioc si lamaie, cafea, pasta de praline, caramel sarat, pasta de ciocolata aromatizata cu diverse lichioruri sau pot contine bucatele crocante de alune, nuci, fructe confiate.

Formele pe care le imbraca pralinele, invelite suav intr-un strat de ciocolata alba, cu lapte si neagra sunt unice si iti delecteaza simturile cu aromele lor.

La Guilty Pleasure gasesti si praline personalizate cu diverse mesaje dar si candy Bar in diverse culori!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Se folosesc cele mai bune sortimente de ciocolata:

Ciocolata alba: ciocolata fina preparata cu 100% unt de cacao pur si o selectie de lapte praf premium, zahar fin si un dram de vanilie pura Bourbon. Ingrediente: zahar 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia <1%; aroma naturala de vanilie <1%. Substanta uscata de cacao min. 28%.

Ciocolata cu lapte este o ciocolata belgiana cu gust echilibrat si o usoara aroma caramelizata.

Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie. Substanta uscata de cacao 33,6%. Compozitie: zahar 42.0%; unt de cacao 24.0%; lapte praf integral 22.5%; masa de cacao 11.5%; emulsificator: lecitina de soia

Ciocolata neagra, are un gust de cacao amarui, bine echilibrat. Substanta uscata de cacao este de 54,5%. Ingrediente: masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie.

Poate contine urme de lapte!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.