"La inmormantarea Denisei vor fi doua semne" Un numerolog a facut marturisiri halucinante

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 10:05

Moartea Denisei Raducu a provocat o mare suferinta in sufletele apropiatilor. Numerologul Iliuta a facut dezvaluiri socante despre ce se va intampla cu familia artistei.

Barbatul sustine ca familia Denisei trebuie sa faca cateva slujbe pentru a scapa de energia negativa care s-a instalat in casa. De asemenea, Iliuta a declarat ca artista le va da maine membrilor familiei doua semne.


"Ea pe 27 octombrie trebuia sa faca nunta, dar va face parastasul cred. La ea luna a saptea a fost cu ghinion. Am simtit ca spre sfarsitul lunii se va duce.
As vrea sa va spun ca Denisa este moarta cu trupul, dar va sta foarte mult aici pentru ca a vrut sa mai traiasca. Familia ei va vedea semne de a ea.  Asta e fost dorinta Denisei. Ea spus ca a vrut sa fie mireasa vie, nu moarta. Va fi o alta problema de sanatate la un membru apropiat. Ar trebui sa faca niste slujbe ca energia negativa sa nu se transfere la altcineva.
Maine la inmormantare vor fi doua semne. Denisa vrea sa le transmita parintilor sa nu mai fie tristi ca ea traieste n ceruri. Se va intampla o minune. Ea ne va da un semn divin", a declarat numerologul, in cadrul emisiunii "Wowbiz".


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.


























 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.