La "Insula de 1 milion", taberele se află pe un butoi de pulbere! Camelia e în pericol de eliminare

Autor: Diana Tilă
video Foto(7)

 Aseară, la "Insula de 1 milion", reality show-ul difuzat de Kanal D, s-au consumat momente încărcate de tensiune.

După ce, în ediția de sâmbătă Iulian a părăsit Insula de 1 milion, cedând brățara lui Dumitru. Ana și Vlădaia din tabăra Vesticilor sunt acum pe picior de război. Cele două și-au aruncat cuvinte grele după ce Ana i-a auzit pe Marius și Vlădaia conspirand să fure din proviziile taberei; lucrurile sunt tulburi și în tabăra Sudicilor, Jaguaru fiind în epicentrul discuțiilor aprinse. Nicoleta, cea care a făcut jocurile s-a autopropus la joc dorind să concureze împotriva coechipierei sale, Adina și împotriva vesticiler Bianca și Camelia.

Citește și: „Suntem disperați…” Ce decizie vor lua concurenții în episodul de luni, din „Insula de 1 milion”, de la 20:00, pe Kanal D

La "Insula de 1 milion", taberele se află pe un butoi de pulbere! Camelia e în pericol de eliminare

Bianca, prima dată la joc, și-a pus la mână două brățări în valoare de 40.000

de lei, câștigând prima proba și miza dublă pusă în joc, iar Camelia se află în pericol de eliminare, după ce a pierdut în fața Adinei. Ruleta s-a oprit în dreptul Alinei de la Sudici, cea care în această seară va testa limitele a patru concurenți pe care îi va trimite la joc.

Nicoleta, cea care a gândit strategiile în episodul trecut, a decis să se autopropună la joc, alături de coechipiera sa, Adina, din tabăra Nordicilor, și de vesticile Bianca și Camelia.

Cele patru concurente au avut parte de o proba dificilă, care le-a testat îndemânarea și echilibrul psihic. Bianca a terminat prima proba.

" Mi-am dorit foarte mult să câștig, pentru că în viață niciodată nu am avut ceva din prima. Tot timpul când mi-am dorit ceva a trebuit să luot pentru acel lucru", a declarat Bianca la finalul probei. Aceasta a câștigat și miza dublă pusă în joc, un moment de răsfăț și mâncare.

Citește și: „Este o seară fără eliminare”. Anunțul fără precedent făcut de Cosmin Cernat! Cine a câștigat proba din această seară

Regulile jocului i-au permis să aleagă doar 4 coechipieri, două fete și doi băieți, care să se bucure de un dus și de bucate atât de necesare pe insula. Aleșii au fost Renata, Vlădaia, Tudor și Marius.

În proba decisivă s-au întâlnit Camelia, Adina și Nicoleta. Proba le-a testat echilibrul și concentrarea. Castigatoarea a fost Nicoleta, cea care a terminat prima probă. În cel de-al doilea meci, disputat între Camelia și Adina, câștigătoare a fost Adina.

Adina a izbucnit în lacrimi la finalul probei." În fiecare zi învăț câte ceva aici. Îmi doresc din tot sufletul să îmi ating scopul, să câștig niște bani...Nu

vreau să recunosc multe lucruri despre mine....Cred că eu nu caut doar bani, (n.r. caut) fericire, să nu mă mai mint eu pe mine (…). O să învăț multe pe insula asta și abia aștept să mă văd afară, cât de schimbată voi fi", a subliniat cu lacrimi în ochi Adina, fiind îmbrățișată și consolata de coechipieră să Nicoleta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Camelia se află în pericol de eliminare și are 24 de ore la dispoziție să își convingă colegii din cele trei tabere să o salveze.

Isabela, aliata de nădejde a lui Jaguaru:" Am deschis ochii în momentul în care am observat minciunile"

Tensiunile au atins cote înalte în tabăra Vesticilor, totul pornind de la proviziile tot mai puține. Ana și Lemnaru i-au acuzat pe Marius și Vladaia că au conspirat să sustragă din proviziile disponibile în câmp, după ce Ana i-ar fi auzit pe aceștia glumind pe această tema.

" A fost greșeală mea ceea ce au zis Marius și Vladaia, în special Marius. Eu i-am spus lui Lemnaru, el m-a acoperit că nu dorea să spună că eu am spus chestia asta...Îmi pare rău că mi-am pus colegii într-o situație de genul asta", au fost cuvintele Anei după ce în câmp s-a lămurit situația. Însă Marius și Vlădaia nu au lăsat conflictul să se stingă atât de ușor.

Citește și: Nimeni nu se aștepta la asta! Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Nicoleta: „A venit clar ca o răzbunare”

"Tu ai fost agresivă cu mine de la bun început. De fiecare dată tu te-ai certat cu mine", a spus Vlădaia.

" Ana m-a dezamăgit foarte tare...Nu mă așteptăm deloc la situația asta", a adăugat și Marius. Camelia și Renata au încercat să medieze conflictul între cele două concurente, însă fără succes.

Și în tabăra Sudicilor se schimbă strategiile, Szilard reușind să concentreze în jurul lui parte dintre cei care îl susțineau pe Jaguaru. Flori, Dumitru, Dragoș, Szilard, Alexandra, Sindy și Mădălina și-au arătat dezamăgirea în ceea ce privește comportamentul lui Jaguaru despre care cred că este "fals" și că fură mâncarea celorlalți. Până și Isabela își reconsideră alianța pe care o are cu Jaguaru.

" Am dus de multe ori lupte care nu erau ale mele (…). Am aparat persoane care nu aveau nevoie de treaba asta sau poate nu o meritau sută la sută...Sunt un pic tristă, pentru că mă simt un pic dezamăgită de mine și de influența pe care am avut-o în jurul meu. Am deschis ochii în momentul în care am observat minciunile", a spus Isabela.

Ruleta a decis aseară ca Alina să fie cea care va decide pe cine va trimite la confruntare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.