La Kanal D "Se striga darul", duminica, de la 20.00! Andreea Mantea si Bursucu sunt invitati la o nunta cu 1.000 de participanti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Aflati la filmarile pentru show-ul "Se striga darul", care va debuta duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D, prezentatorii au fost intampinati de 1.000 de invitati, pregatiti de o petrecere ca in povesti.

In straie populare specific zonei Oasului, inconjurati de muzica populara si hore, Andreea Mantea si Bursucu au luat parte la un eveniment cu totul special.

Andreea si Bursucu au fost martorii unui obicei de nunta specific Tarii Oasului: spartul horei.

"A fost ca la razboi, o ceata de flacai costumati in port popular specific zonei, au intrat cu repeziciune in grupul format de fete in jurul miresei.

Fetele tipau, baietii strigau. E un obicei care nu e ratat la nicio nunta in Tara Oasului", a spus Andreea Mantea.

Evenimentul a fost un show in sine si datorita costumelor viu colorate purtate de prietenele miresei, fete numa’ bune de maritat. Purtand fuste ample, infoiate, deasupra genunchiului, centuri late din piele neagra si basmale traditionale, “nuntasele” au fost sursa de inspiratie pentru Andreea Mantea. Aceasta s-a conformat portului popular din zona si a purtat o basmaluta verde si o rochie inflorata.


"Daca esti in Tara Oasului si vrei sa te mariti, tine-te bine ca te asteapta un mare chin! Mireasa tocmai ce a fost impletita! Sa vedeti ce are pe cap!", a avertizat Andreea Mantea.

“Chinul”  miresei provenea din faptul ca purta pe cap un fel de “coif” decorat cu foarte multe margele, iar la gat avea alte cateva zeci de siraguri de astfel de podoabe. Nici miniona Andreea  Mantea nu a fost scutita de “povara”: rochia viu colorata cantarea nu mai putin de 20 de kilograme.


Intamplarile de la aceasta nunta fabuloasa le puteti urmari duminica aceasta, de la ora 20:00, in emisiunea “Se striga darul!”, difuzata de Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.